Влизам само да пратя много прегръдки на Кукапетал. Стискам ти силно палци. Бъди спокойна просто. 2 дена въздържание си е добре. Не се притеснявай. По принцип препоръчват секс през ден за забременяване. А тук дори говорим за инвитро, на тях им трябва да намерят 13 хубави сперматозоида. Хич не го мисли това. Изкарала си чудна бройка. Дано късметът сега бъде с вас. Стискам силно палци. Започвай ударно от днес изварата. Сериозна ти е хиперстимулацията. На мен ми бяха казали всеки ден по 250 грама преди пункция и по 500 грама след пункция. Докторката ми е разказвала за една жена, за която се е видяло, че няма успеят да й замразят ембрионите. Била със сериозна хиперстимулация, но от яденето на извара се е обрала течността от яйчниците, те са се позатворили малко и са й направили трансфер.
Аз бях хиперстимулирана, правиха ми свеж трансфер само защото физически се чувствах добре. Спомням си че след пункция яйчниците ми бяха с диаметър 8см. Като две топки за тенис. Но от изварата започват да се прибират. Единият от проблемите на свеж трансфер и хиперстимулация бил при настъпване на бременност. Засилвала се хиперстимулацията, затова категорично ми отказаха трансфер на два ембриона. Така че действай яко с изварата. И да не е сега трансфера, ще помогне за възстановяването. На мен ми беше толкова гадна, че я слагах в устата и пиех вода, за да я преглътна и да не се налага да дъвча. Ама ако се наложи, пак ще го направя и по 1 кг на ден ще ям.
Аз не влизам да пиша, защото главата ми гърми просто. Много ме натовариха на работа. Играят се някакви бизнес игри: "Аз ти давам този работник, но в замяна искам този" и аз съм на устата на топа. Тоест аз съм "В замяна искам този". За този месец имам вече 25 часа overtime и това е отчетения, да не споменавам не отчетения. Взимам, давам вече