Kukapetal, при овулация може да има кървене. Аз също съм с този вирус, който каза Павла. Ей така от нищото удря и минава за 3 дена. Иначе може да е овулация. Ти си по-чувствителна. Спомням си, че след трансфер описа подобни болки. Според мен е бурна овулация. Веднъж като ми дойде цикъла на 13ти ден и отидох на лекар, докторката ми каза, че иска да ме прегледа, защото често ходели при нея жени уж в ранен цикъл, а всъщност били в овулация. Ако спре, овулация е било.
МЦ, 36.8 ми звучи сякаш ще ти идва след ден. Винаги след трансфери си мерих БТ, колкото и грешно да е. Станеше ли 36.8 и ми идваше след ден. Ей това мразя, когато закъснява цикъла и само дава надежди.
Яничка, думи нямам какво да ти кажа. Най-лошото, което може да се види в такива форуми са лентички с ангелчета, като твоята. Пробвай с добавките, момичетата си ги купиха и без да правят процедури. Просто не ги пий дълго време. Примерно 2-3 месеца и ако не стане, смени с по-леки.
Говорите си, че ви държат живи плановете за действие. Аз вече нямам, момичета. Пак ще излязат бактерии. Веднъж на ден от мен изтича повече количество течение, отколкото трябва. През другото време нищо, но пак е ненормално течение. Проверих си и ПХ-то и от цикъла се е вдигнало, вероятно са тръгнали гадините от това. И сега просто не знам вече какво да правя. И за Турция се съмнявам. Заслужава ли си да ида там, евентуално да забременея и да рискувам детето си или здравословното му състояние от егоизъм, че искам да съм майка с ясното съзнание, че имам бактерии. Все си мислех:"Ще ида в Турция, най-лошото, което може да ми се случи е да ми заразят матката и да нямам деца, които така или иначе нямам". Но това не е най-лошото. Най-лошото би било да забременея и нещо да се случи. Толкова пъти съм се молила на Господ не за дете, а за шанс да опитам да имам дете. Обезверена съм. Не знам какво да правя, да се откажа да имам собствени деца и това да тикам количка или да се откажа да имам деца в близките години. Мисля вече и за второ инвитро, колкото да замразя ембриони за в бъдеще, докато съм още млада.