Поръчах Вагизан от България, също и добавките на ФертилАйд. Пробиотици имам много. Взимам и едни добавки на Флавон, ако ги знаете. Изобщо ще ставам СуперУомън.
Тери, ние в началото на лятото бяхме в Австрия и какво ядене падна там. Предполагам същото е и в Германия.
Да дам отчет и за замразените ембриони. Говорих с Малена. Обясних бързо всичко, че беше в някаква лудница. Тя каза, че въпреки декларацията за дарение, ембрионите ще ги пазят докато не се обадя и твърдо не заявя, че няма да ги използваме. Или пък че ще ги ползваме
Питах я какво трябва да платим за допълнително съхранение и тя каза, че нищо не се плаща. Обичам ги тез хора. Просто са страхотни. Само дето не ги знам от какво живеят - съхранение не плащаме, лапарото при Александров и него не го платих... не знам...
Единственото, което ме притеснява на тези ембриони е, че са два, единият с лошо качество и са замразени на 6-ти ден. Аз съм чела, че с ембриони на 6-ти ден ЗЕТ не е много успешен.
Kukapetal, аз правя лук със захар, но не смея да ти препоръчвам нищо, че нали си в процедура. Аз докато съм в процедура и всичко коментирам с лекуващият. Защо не питаш дали не може нещо на билкова основа да вземеш. Сигурно има такива сиропи в България.