Аз даже не бих чакала дни. Че понякога с този закон на Мърфи. Но те колко често пък да правят медицински проучвания. Може да не са се сетили все още за бебетата.
Моята лекарка също ми беше препоръчала психолог. Но на мен за обратното, защото спрях да рева и само търсих проблеми. Ако мислиш, че това ще ти помогне, отиди. Аз все още силно отказвам да отида, ще се цитирам: "Защото ме е страх, че ще се разрева". Аз зарових някъде надълбоко стерилитета в себе си и избягвам всяка мисъл свързана с него. Като бях на консултация при хомеопат на 5ия въпрос вече ми трепереше долната челюст и се разревах. По никакъв начин не ми подейства облекчаващо, а направо ми се прииска още повече да заровя последните 2 години от живота си някъде надълбоко.
Без трансфери, без овулации, микробиологии, фоликолуметрии се чувствам спокойна и си живея живота на нормален човек. не съм си пускала кръвни изследвания от май месец, което за мен е доста показателно.
Мисълта ми е, че е нормално да преживяваш трудно ситуацията. Не знам има ли нормален човек, който би могъл да издържи висенето в този коридор. Още повече, че тялото ти продължава да ти напомня какво се е случило и не ти дава дори възможност да забравиш. Ако това да плачеш и да споделиш би отпуснало малко душата ти, не му мисли и отивай. Но ако само ще те кара да мислиш за това и ще те натъжава, може би е по-добре просто да атакуваш и да си правите опити.
Помисли и за добавките на Фертил Айд FH PRO, доста впечатляващи резултати имаха при някои от момичетата.
Кукапетал, много добре са тръгнали фоликулите. Само като прочетох 13мм и си помислих, че ще ти включат Цитротид. Аз все си мислех, че си на 30 години. Скоро си сподели възрастта и имаш просто прекарасен отговор. Пожелавам ти да изкарате качествени ембриончета и да ти е писано този път.
Нелита, стискаме палци. Скоро наближаваш дните, когато чакането вече е мъчително, но още малко.
Аз иначе Захарна я познавам, имаме обща много добра приятелка. Даже й бях преподавател в Университета. Само като й видях закръглените бузки на една снимка във фейсбук преди няколко месеца и бях сигурна, че е бременна. А уж и при тях беше много безнадеждно положението - мъжки и женски фактор. Ама не би, когато ти е писано, ти се случва.
Аз да ви кажа намерих моя форум. Присъединих се в една тема с хора с цистити, които и те въртят разни бактерии навсякъде из тялото. Научих доста полезна информация за мен. В момента съм на 10 дена без никакво лечение и в събота започвам хомеопатия. За 9 дена без никакви добавки и лекарства положението ми повече от добре (чукам на дърво). Вече съм на 100000% сигурна, че аз имам безсимптомна бактериурия. Приех, че не е най-страшното нещо на света като се сравнявам с другите жени. Може би другата година бих писала на ЦАР. Но не сега. Сега не ми се правят процедури. Сега плануваме пътуване до Нюрнберг за коледните базари през декември.