Здравейте, момичета!
За съжаление нямам време да ви изчета, едно че чета назад старите теми, че има много интересна информация в тях. А и отделно си записах часове за къде що има доктор и вкъщи ядат само замразена пица. Понеже живеем в едно село, а аз ходя по прегледи в големият град, та ми отиват 3 часа само шофиране на ден.
Току що се върнах от частната ми гинеколожка. Оказа се, че след предизвиканото раждане, което започна на 1 см разкритие, матката се е затворила много бързо и в момента е пълна с кръв. А аз се чудя защо още корема ми е като на бременна и хората само ме питат как е бебето. Докторката ми даде две опции - да чакам цикъл, който не е ясно кога ще дойде или да ми сложат някакво хапче. Аз реших, че не ми се чака. Сега лежа вкъщи и ще чакам да стане нещо. В четвъртък пак ще ме гледат на скан и ако още не е изтекла кръвта, ще я аспирират с нещо.
Иначе си пуснах микробиология, микоплазма и уреаплазма. Мъжът ми ходи на уролог и на него му пуснаха също микробиология, микоплазма, уреаплазма, спермограма и нещо на семенната течност, което се казва култиво. Също и кариотип му пуснаха, но ще видя в лабораторията за какво точно става въпрос, че от документите не ми е много ясно.
Сега чакам часът в четвъртък за резултатите от аутопсията на бебето, и във вторник си записах час за ин витро клиника. Предлагат някакъв скрининг за фертилност - безплатен. Сигурно няма да е кой знае какво, но поне да видя как са тук тези клиники.
Леле, колко изписах... но бая време четох и само събирах информация