Тери, какви мутации? Аз имам всякакви- и за тромбофилия, и за не усвояване на фолиева. Прогестерон съм си слагала всякак, знаете- мускулно, подкожно, орално, вагинално. Пълни измишльотини. Като д-р Даскалова каза около 50 пъти. На хора с проблеми с кръвосъсирването из изписват прогестеронови противозачатъчни дори.
Сигридов не е видял и една жена, на която да не ѝ е взел акъла, че другите лекари не стават за нищо, а той само вижда проблем. Дори внушава на жените, че са толкова зле, че са можели и да умрат. По разни групи ми се плаши окото какво чета. Според него момчетата са по-опасни за майките и трябва специално лечение при бременност с момче. Да сме здрави, второ момче ще родя и не знам с какво бременностите са по-специални.
Самият той изписва и прогестерон, и комбинирани витамини, и други неща, които се отхвърлят от всезнайковци.
Хелиантус, бременна си и ти се спи. Нормално. Радвай се. Аз търсих различното, за да знам, че този път ще има друг край. Гледай да не правиш операции и да дишаш газовете. Вчера беше световен ден на анестезиолога- даже мога и да ти честитя, че хич да не е си дала упойки
Взимай си прогестерона (800мг си е ок), взимай си и другото лечение+ фолиевата. Така знаеш, че си направила каквото можеш и каквото трябва, другото, колкото и да не вярвам, е божа работа. Някакви си вярвам, че с тази бременност ще стигнеш до края. Пази се!
Круела, ако правите на 20ти ще са 3 дена и половина. Защо точно на 3 трябва? Аз бих заложила на 21ви по-рано, за да са 2 и половина, че и повече. Ако всичко е наред, май по-показателни са по-малко дни въздържание.
ПС Хелиантус, няма ли шанс в частна лаборатория да пуснеш ЧХГ? Вся някъде трябва да може? Аз бих звъннала и бих била настоятелна и дори леко нахална.