Нели, стискам палци. Колко бебока ще трансферирате. Пу-пу. Успех и бързо да минават дните до теста.
Мц, ако трябва да съм честна, за мен този таймиран цикъл си е все едно си следя овулацията на фоликолуметрия. Лина забременя с таймиран цикъл, но просто защото тя ходила при грешен лекар и не смятала преди това 2 години правилно овулацията и все почивали във важните дни. Ще ти кажа моята докторка в Ню Лайф какво каза, когато веднъж видяхме 6% морфология (беше чудо на чудесата). Каза така: "С тази морфология има шанс и за естествено забременяване. Да по-трудно, но имате шанс". Ако не е ходил на уролог мъжът ти, да иде. Да няма Варикоцеле. Мисля, че вие с мъжът ти сте пациенти на сем. Даскалови. Ние също сме. Нищо, че ходим по репродуктивни клиники. Както се казва, веднъж пациент, за цял живот пациент. Поне с тях е така, защото много лично се ангажират. Та си спомням, че и със морфология 3% д-р Даскалова ни каза, че ако другите показатели са добри, може да пробваме и с таймиран цикъл. Но не се подобриха нещата и се обърнахме директно към АРТ.
Иначе, ако бях аз с тези 6% така бих нападнала инсеминацията. Направо бих действала. Ако другите ви показатели са добри, се е един добър старт.
Сега 2001 епизод на "Аз и бактерията моя приятел".
Вероятно и Мишо има бактерии, въпреки, че не му излиза на микробиология. Болят го бъбреците, едва ходи от 2 дена и ще ходи утре на лекар. Аз тъкмо се връщам от д-р Юрукова. Жената така присърце ме взима, че дори не ми взе пари за консултацията. Първоначално не искаше да ме лекува, защото според нея съм здрава, след като нямам оплаквания. Попита ме готова ли съм да се откажа от трансферите, но аз казах, че не. Задаваше ми въпроси като психологична консултация и що рев изревах. Та тя каза, че ще ми назначи лечение само заради мен, защото искам да се боря с тези бактерии. Но кааза, че за нея и Мишо има бактерии, така че назначава лечение и на него. Според урологът ми, Мишо ми предава бактериите също. Както и според мен. Аз се чистя, започваме опити за бебе с него и те се връщат. Също д-р Юрукова изказа съмнение, че може би ЧПВ пак ще ми се е активирало без особени прояви и затова не мога да се избавя от бактериите върпеки антибиотиците. Аз се бях усъмнила в същото преди месец, нещо се случи, което ме накара да си го помисля. А моето ЧПВ ми напада червата и ерозира стените на червата. Та д-р Юрукова ще ми назначи и лечение за ЧПВ за всеки случай. Общо взето с нея мислим по един и същ начин. И съм доволна, че ми преглежда цялото досие и ми гледа проблемите от преди 6 години.