0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Без думи!!!
« Отговор #20 -: Юли 21, 2006, 11:47:20 am »
Наха, мила,....не го взимай толкова навътре това, че Уайт ти е казала да си починеш. Казано е с най-добри чувства. В крайна сметка аз по себе си съдя...в началото се бях вторачила в проблема.....стреса си казваше думата..бях изнервена до краен предел.....а сега честно казано не ми дреме.....излизат нови и нови проблеми....вече нямаме проблем само със спермограмата на мъжа ми...и какво от това. Точно в момента аз си взех почивка...не ми дреме че имам хормони да оправям или някви си възпаления....или че показателите на моя от смермограма на спермограма стават все по зле. Ще правя инвитро и толкова, то няма при мен много голям избор. И знаеш ли какво? Сега като знам какво трябва да правя и че няма мърдане съм спокойна. Както каза една моя приятелка "Няма да позволя живота да ме подминава, докато се вглежам в проблема!". Знам че всички минаваме през този етап, когато сме до болка раними, когато и най-малкото нещо може да ни разплаче и да ни направи тъжни, да развали настроениео ни. Но с времето нещата се променят и така трябва да е. Трябва да се приемат нещата спокойно без паника и стрес, защото така само сами на себе си вредим. Знам че в този момент всичкото ми писане е тъпо и е загуба на време да го четеш, но повярвай ми знам ТОЧНО как се чувстваш. Не подлагай на съмнение думите на момичетата и не търси ирония или нещо такова. Сигурна съм че всяка една от тях иска по един или друг начин да те успокои и да ти помогне да излезеш от това състояние. Състояние, в което аз много често съм попадала-на безпомощност,тъга и сълзи. С времето осъзнах обаче, че така само си вредя. И аз в момента съм на принципа ще правя каквото трябва, а да става каквото ще. Пък и трябва да си пазя здравето и нервите за бъдещето бебе ;) Защото рано или късно то ще дойде, но по-добре късно отколкото никога, нали?
Целувки:Вени
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #21 -: Юли 21, 2006, 11:51:53 am »
Ами както казва лали се опитвах да не давам израз на емоциите си от гледна точка на това да не утежнявам другите или пък да ги отекчавам но как може да не го вземам вътрешно е това вече  не можах да го разбера как е възможно не знам направо добре добре както и да е всичко минава може би просто веднъж исках някои да се сети сам, а не да прося утеха както и да е не съм искала да засегна никои и към никои лично не е било насочено каквото лично имах си го изясних с човека
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #22 -: Юли 21, 2006, 11:59:56 am »
Който има нужда от изразяване на емоциите и от утешаване, нека да ги изисква. :lol:
За доброто на всички е.
*

naha

• 1474
« Отговор #23 -: Юли 21, 2006, 12:01:17 pm »
лали  докато аз плача за това че даже като хората поякога не мога да изкажа чувствата си и за това че постингите ми се бавят и сумати и хора пишат преди да ти отговоря...ти ме нападаш... абе знаеш ли в първия момент в които натиснах Изпрати вече съжалих.......... неблагодарна добре ДОБРЕ така да бъде щом казваш.... и все пак уважавам мнението ти както и на всички останали
« Отговор #24 -: Юли 21, 2006, 12:03:55 pm »
Аз пак да си кажа  :lol:
Прочетох въпросната тема, и ако пак не съм объркала нещо разбрах вече за какво иде реч.
Но все си мисля че това че си "късметлийка" се е отнасяло за това, че не те е боляло при този цикъл, а не че за пореден месец нищо не е станало!
Грешно интерпретирани думи според моето лично мнение. Май без да искам се оказах права, че когато се комуникира по нет-а стават доста недоразумения :?
*

naha

• 1474
« Отговор #25 -: Юли 21, 2006, 12:08:42 pm »
еи хора опитах се да ви кажа че не искам да изпадам в истерия всеки път когато ми доиде но мисля че е в реда на нещата когато някоя от нас каже че и е дошло поне едно  кураж до другия тираж да бях прочела без да мина през нападки и разни психоалналистични постинги всички сте страшно мили и аз безкрайно ви обичам но явно според повечето тука хората показващи силен характер нямат нужда от малко подкрепа айде дори и да не е подкрепа боже каква стана тя просто едно ей тоя месец ти доиде ама да видиш че другия няма да доиде щеше да ме накара да се усмихна а не като сега да плача и сумати и народ да ме гледа  и да се стига до крайности
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #26 -: Юли 21, 2006, 12:08:48 pm »
лали  докато аз плача за това че даже като хората поякога не мога да изкажа чувствата си и за това че постингите ми се бавят и сумати и хора пишат преди да ти отговоря...ти ме нападаш... абе знаеш ли в първия момент в които натиснах Изпрати вече съжалих.......... неблагодарна добре ДОБРЕ така да бъде щом казваш.... и все пак уважавам мнението ти както и на всички останали

Наха, обичам те и те разбирам. :balk_21:
Опитавам се да те отрезвя и разсея. :wink:
Радвам се, че протестираш!
Това е твоят начин за оцеляване!
« Последна редакция: Юли 21, 2006, 12:10:57 pm от Lali »
*
« Отговор #27 -: Юли 21, 2006, 12:14:14 pm »
Чакай, бе миличка.
Както ти е писала Лали, тя не е много по утехите, по-скоро не е по сълзливите утехи - стил цун, гуш муц и т.н. Обаче, точно в тази тема, е написала един от най-милите и хубави постинги. Всеки от нас има нужда да го погалят по главичката и да му кажат „няма няма – всичко ще се оправи“, но е добре да знае, че всеки има различен начин да изрази съпричастността си и даде утеха. Ако не се научиш да разпознаваш милите жестове – все ще си неразбрана
В очакване ....
*
« Отговор #28 -: Юли 21, 2006, 12:14:48 pm »
 :DИзвинявам се за "психоалналистични постинги" само такива ги умея. Пиша ги с най-добри чувства, наистина, въобще не искам да поучавам, прото такъв ми е начина на изразяване.
*

naha

• 1474
« Отговор #29 -: Юли 21, 2006, 12:20:17 pm »
Рози там е работата добре си разбрала обърнало се е внимание на това а другото е останало недовидяно може би пък искам прекалено много но нали знаеш човек си мисли, че и другите са като него ако бях видяла такъв постинг щях първо да изразя съжаление за неуспеха на момичето и след това да обърна внимание на това, че с самоиронията си се опитва да скрие болката. Не съм от вчера тука и знам как се чувстват всички и колко пъти о само колко пъти не съм писъла за неуспехите на другите, но съм чела и плакала нямала съм сили да им кажа колко съжалявам, но си права не може да се очаква от другите да четат м/у редовете аз все пак ще спра да изразявам емоциите си не съм от вчера тук и не за първи път се чувствам така и не е само тук така мила и в стаята за разговори е така всеки решава за себе си никои на никои не е длъжен
*

naha

• 1474
« Отговор #30 -: Юли 21, 2006, 12:38:19 pm »
До този момент наистина не ми беше толкова кофти от идването на м-то постинга ми беше насочен с целта да кажа, че ако не покажеш болка и тъга никои не се сеща да обърне внимание явно само на мен ми правят такива неща впечатление няма лошо различни хора както и да е аз все пак имам напредък този месец, които ме кара да се усмихна, но до тоя момент бях добре сега съм съкрошена и не става дума за телепатични способности иронията просто е неуместна и както казвате, че всички сме различни ето аз се опитвам да покажа същината си въобще не искам сълзливи истории, а да усетя че просто не съм сама без да потърся внимание; имам смелоста да си призная че грешката може и да е в мен и начина ми на НЕ изразяване мога да се извиня мога да се усмихна мога да продължа мога да плача за своя неуспех и в същото време да давам свичко от себе си зада утеша другия  мога през мрака на болката си да прокарам лъч светлина от усмивката си заради нечие друго щастие и то да ми вдъхне кураж, исках поне веднъж да видя дали някои ще се сети да ми каже еди какво си без да съм била на дъното и обляна в сълзи може би сгреших съжалявам, че не спазвам на всякъде препинателните знаци и че сумати време пишех фолиукл с У .
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #31 -: Юли 21, 2006, 12:40:10 pm »
Спазвай препинателните знаци!
*

naha

• 1474
« Отговор #32 -: Юли 21, 2006, 12:46:52 pm »
 :D Лали
 Рози аз на тоя постинг съм отговорила много любезно и даже съм обяснила защо не ме боли корема малко по на долу.....
*
« Отговор #33 -: Юли 21, 2006, 12:50:16 pm »
Последно по темата.
Наха, около 30 постинга има по твоята тема, стига плака, че не ти обръщат внимание. Самосъжалението на никого не помага...
Не искам да съм груба, нито да те назидавам, просто искам да ти кажа - престани да виждаш само лошото, виж подкрепата на момичетата
Лали ти казва, спокойно, обичам те, разбирам те, ти - не та не! Пак се оля в сълзи - я, малко се стегни!

П.С
Писането с препинателни знаци и без правописни грешки, улеснява другите да те прочетат и да ти обърнат желаното внимание.
В очакване ....
« Отговор #34 -: Юли 21, 2006, 12:51:39 pm »
Наха, надявам се че "проблема" вече е изяснен. Сама си отговорила на въпросите си :) Няма как хората да знаят какво ти е в главата ако не кажеш сама. То понякога аз незнам какво ми е, а какво остава за хората :) Все едно на мен да ми е тъжно,че никой не ме успокояваше тези три дена докато ми беше болезнената част от цикъла. Ми как да ме успокоят като не знаят хората :) Все едно да се засегнала сега като никой не ми е обърнал внимание че смотаните ми хормони не са наред (и те като мен), пък съм ги описала в дневника. И аз като теб не показвам много емоциите си искам сама да се справям с нещата. А и не виждам смисъл като пусна тема с какво ще ми помогне- то си е ясно че трябва да ги повтарям и да пия хапове за да ги оправям по някакъв начин. Но не е в това въпроса. Въпроса е, че както са казали хората в щастливите моменти човек никога не е сам, но когато е с болката си е сам. И това е така. Колкото и хора да ти пишат и да те успокояват, мила...сама знаеш че това няма да ти помогне много, много. Да, ще се почувстваш подкрепата и помощта, но проблема си остава. Това е...колкото и да ни е кофти....падаме след всеки удар, но после се изправяме и продължаваме. Може бавно да се прибвижваме към целта и да правим две назад а една напред....но е важно, че я правим тази ЕДНА крачка и имаме силата и волята да постигнем това което искаме.
Изтрии сълзите и се усмихни. Пък и докато се усмихваш се подмладяваш ;) Със сълзите си убиваш много малки невинни нервни клетки, които както казах вече ще ти трябват за бебето, което те чака някъде там...да му дойде времето и да се появи на бял свят.
Поздрави:Вени
*
« Отговор #35 -: Юли 21, 2006, 12:54:52 pm »
Наха, Наха, изтривай сълзите и продължавай напред. Нямаш друг избор, истината е, че в тази тежка борба, ти, а не някой друг, си най-добрият утешител и лечител за самата себе си. Ти трябва да преодолееш този лош момент, който се е стоварил на главата ти и пак ти първа трябва да си помогнеш.
Много добре те разбирам, оооо, толкова добре. Всеки е минал през това, миличка, всеки го е изживявал, кой месеци, кой години... Неуспехът всеки месец е еднакъв за всчики ни, и мислите, и съмненията ни са еднакви. Просто ако ги споделиш, ще намериш нужната ти подкрепа, сигурна съм.
Прегръщам те и ти пожелавам скорошно възстановяване.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #36 -: Юли 21, 2006, 13:06:27 pm »
Не го казах с ирония. Това, че си разстроена и наранена не ти дава право да нараняваш някой, който само се опитва да ти помогне. Решението как да приемаш думите ми си е твое.
« Отговор #37 -: Юли 21, 2006, 15:37:24 pm »
момичета мисля, че трябва да спрем. В момента каквото и да кажем само ще ядосаме Наха, а ние всички я обичаме. Наха лично аз съм имала много теми, които са били написани с много мъка и сълзи и на които никой не ми е отговорил. Мисля, че всеки е преживял нещо подобно. Но защо да се сърдя на момичетата. В един момент всеки се уморява и повярвай ми няма сили да напише и един ред дори. Аз лично прочитам поредната история и ми става мъчно тежко та една дума немога да напиша дори. И знаеш ли колко по сериозно ми се струваше когато питах за мнение за един лекар, който щеше да ме оперира и трябваше да изложа живота си в негови ръце, а никой не ми отговори, но за сметка на това всички успокояваха някой на когото му беше дошло. Така че вдигни глава и не се сърди, все пак всички сме хора - имаме и слабости. Повярвай ми: ВСЯКА ТРУДНОСТ, КОЯТО ПРЕЖИВЕЕш САМА ТЕ ПРАВИ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-СИЛНА. Дано само не ни направят по-безчувствени. Успех на всички. Ако имаш нужда от помощ пиши. :kiss:
*
« Отговор #38 -: Юли 21, 2006, 16:03:23 pm »
Мила, Наха  :), ти си един изключително чувствителен и емоционален човек и имено заради това те харесвам. Досега колкото и пъти да попадна на твой постинг, разбирам че имаш изключително силна душевност и откритост. Качества, които аз страшно уважавам и съм сигурна, че ако те познавах лично щеше да бъдеш една от най-близките ми приятелки. Не си мисли, че си изпросваш нещо с тази тема, напротив. Много хубаво направи, че сподели чувствата си така откровено с нас. Сигурна съм, че малко хора биха го сторили. Например аз съм един такъв човек, винаги имам върху себе си една (колкото и смешно да звучи) "черупка" и много рядко допускам някой в моя свят. И аз съм малко като Лали, колкото да ми е тъжно, мъчно и да страдам гледам да не го показвам. От което съм сигурна, че си скъсявам живота по един или друг начин. Искам да ти кажа, че абсолютно никой тук не омаловажава чувствата ти, даже  всички изпитваме подобни. Виждам колко много момичета те подкрепят и ако бях на твое място отдавна да съм забравила за сълзите и да съм с усмивка 24 карата :D. Желая ти успех и много бързо да забравиш за всички тези отчаяния и да се радваш на щастлива и успешна бременност. Целувки и прегръдки!
*

naha

• 1474
« Отговор #39 -: Юли 21, 2006, 18:07:34 pm »
Така вече с по успокоени страсти искам да кажа някои неща първо никои ама НИКОИ не съм искала да обидя ни най-малко. Стана каша защото аз не очаквах първо толкова много постинги и едвам едвам успявах да събера мислите си, за да успея да отговоря и в бързината стана какафония.Изобщо Фусси не знам защо си мислиш, че не го оценявам едвам смогвах да напиша каквото и да било и вече имаше нови постинги. Толкова ми стана зле, че не можах да сдърза емоциите си, повече се ядосвах на себе си защото исках едно а излезна друго .Тук повечето ме познават и знаят, че никога не съм казвала нещо лошо за когото и да било. Имах труден момент направо нервна криза и за това реших да пиша в емоционалните, а не да давам отг в опити. А какво стана? не стига, че не можахме да се изясним ами и накрая пак аз излязох кривата. И Мели мила не слагам никои под никакъв знаменател най-малкото тебе. Работата е там, че аз сутринта доидох на работа влязох в саита и бях едно усмихнато и доволно момиче не ми беше толкова гадно че тъпия м-с тече като река прочетох постинга на ади ( която страшно много обичам и подкрепям с цялато си сърце) и нещо в душата ми се прекърши. Не съм искала да привлека внимание с постинга си в опити нито да търся подкрепа, но мислълта, че никои не се сети профилактично да ме попита дали всичко е наред или нещо от сорта отключи нечовешка болка в душата ми. Може би изживявам тежък момент и напрежението ескалира, но имах нужда да попитам защо никои............. от там насетне стана каша аз не можех да пиша повече плачех болеше ме от собствената си безпомощност да обясня за какво става дума . И пак ще кажа не сте ми длъжници ....Благодарна съм на всички ви и на добрите и не до там думи тук съм приела всичко отдавна за чиста монета и за това съм искренна. Безкрайно благодаря за милите думи на всички ви безкрайно много ви ценя всичките понякога сте всичко за мен.