0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

анна

за първи път ми се случва
« -: Юли 20, 2006, 15:33:16 pm »
здравейте момичета,

бърза предистория- от две години правим опити за бебе, но се виждахме само почивните дни, през последните 3 месеца сме непрекъснато заедно, но още не е дошла добрата новина.  При мен всичко е наред, правих си пълни изследвания, приятеля ми не си е правил спермограма, тъй като се страхува да не е в него проблема. Та за това толкова - последния ми цикъл вече продължава 5 дни, а по принцип е по 3 дни, като от вчера се появява леко ръждиво петно, т.е. като да свършва (поне при мен е така) и само няколко часа след това има обилно кървене. Каква може да причината, на някой случвало ли му се е нещо подобно? Благодаря ви от сърце и много късмет на всички.
*
Re: за първи път ми се случва
« Отговор #1 -: Юли 20, 2006, 16:36:38 pm »
Анна, иди на лекар. Абнормалните кървенета не са шега работа. Запиши си час и иди. А отделно си поговори с приятеля си: той като се страхува да иде за спермограма, че да не се окажела вината в него, тогава по какъв начин работи за решаването на задачата?
Alexandra
« Отговор #2 -: Юли 20, 2006, 16:50:02 pm »
Само да допълня Мари: не става дума за "вина", а за проблем. Проблем на вас двамата, проблем, който заедно трябва да разрешите. И и двамата трябва да положите усилия. Още повече, че спермограмата не боли.
*
« Отговор #3 -: Юли 20, 2006, 17:17:13 pm »
Анна, отиди на лекар. Може да е инцидентен цикъл, може да е проблем. Това никой от нас не може да ти каже.
Аз лично съм имала такива цикли и не е открит проблем. 
Поговори сериозно с мъжа си по въпроса БЕБЕ. Крайно време е да порасне и да се вземе в ръце. Защо може той да се страхува и да не иска да се изследва, а да те подкрепя теб да се полагаш на какво ли не. Детето се прави, чака и отглежда от ДВАМА родители и, както ти е написала Little_rabbit,
"не става дума за "вина", а за проблем".
Опитай се да му обясниш, че ти не си го избирала по оплодителните способности и не това е нещото, което ще те раздели с него. Понякога мъжете са като малки деца и трябва да им говориш без намеци, а директно.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Юли 20, 2006, 20:53:03 pm »
Само да допълня Мари: не става дума за "вина", а за проблем. Проблем на вас двамата, проблем, който заедно трябва да разрешите. И и двамата трябва да положите усилия. Още повече, че спермограмата не боли.

:good_post:Напълно съм съгласна с момичетата!!!!!!!!Непременно трябва да направите спермограма!!!!Човек неможе вечно да бяга от проблемите си...страховете си.........а трябва да се изправи срещу тях.......това ко кажи на половинката си!То вобще не е задължително да има някакъв проблем при него!!!!! :D