0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тия таблици за изчисление на идеалното тегло по принцип май са измислени в арабските страни, където да си 60кг при ръст 1,55 си е идеална работа! :D Мен ме изкарва под нормата, ама всъщност изобщо не изглеждам слаба!
Всъщност, мен никакви таблици не ме уцелват- за тегло, за благоприятни дни за зачеване и т.н. Явно не съм стандартна  :?
тука не се взима предвид костна структура, съразмерност на краиници и прочие, процент мазнини..Та затова всички  :Dсме идеални.
*
Да се запиша и аз при идеалните:)

Правилно ли е съотношението на вашите ръст и тегло?
« Отговор #23 -: Август 18, 2007, 22:33:40 pm »
Уааау и аз съм идеална  8O качилла съм 20 килограма, заради медикаменти.... как ще съм  с нормално тегло?!?! Хубав калкулатор ;)
 :balk_46: :balk_47: :balk_602:
*
Хе,хе... супер съм!  :wink:
Ако беше и вярно...
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Re: Правилно ли е съотношението на вашите ръс
« Отговор #25 -: Август 19, 2007, 01:21:41 am »
По принцип и аз съм от "идеалните", но при препоръчителното тегло ми показа, че трябва да сваля 22кг  8O  8O  8O

Уж идеална, пък я свали 22 и колко по-идеална ще бъдеш ...
« Последна редакция: Август 19, 2007, 01:23:31 am от stanley_78 »
  Явно всички сме идеални! :P  Тия от тялото са големи подмазвачи. :wink:
*
Тряябва да сваля някякви си 15 кг :D :D :DАко се сваляха така лесно :hungry:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
И аз съм идеална. Явно само самочувствието ми е ниско!

Идеална съм, идеална съм!!  :cul2:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Ми аз не ща да ви убивам мераците, но мен ме изкара в идеални граници-170см/65 кила, а аз ОЧЕВАДНО не съм.Затова изписах 160см, 90 кила ей тъй за проба и пак изписа-идеално тегло.
Май този калкулатор е измислен за да прави комплименти, а не реални оценки!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Аз си знаех, че съм идеална, но за всеки случай проверих! :D
Цитат
Резултат:
Вашият ИТТ е: 20
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
Ех, Фанта  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
и мен ме изкара супер,а съм 154см и 75кг
при 166см./68кг. това ме искара идеално а аз се чуствам малко закръглена(само около ханша)
*
Ето един нов тест. Пак е изчисляване на ИТМ, но поне сочат и идеалните килограми за ръста...

http://www.howtoeat.info/Interactive.asp?inter=1
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
абе и мене ме изкарват много идеална,ама това е защото не ми мерят обиколка на корема и дупето.Или метъра ми не е верен  и съм се смалила или кантара мн лъже  или просто всички тук сме мацки  :)
Ама в момента хич не ми й пука и не мисля  за килограми -овуто  ми беше преди дни и чакам да си направя тестче след две семици-така че дано корема ми почне многооооооо да расте :wink:

Както и да го изчислявам все ми пишат,че теглото ми било идеално :)
То си е така,само дето трупам понякога повече отколкото трябва на коремчето,ама както викате дано там да се трупа мнооого preggo
Пък моето момченце е наднормено :)-какво да се прави,много си го кътам,пък и като му е сладко какво да го прявя...
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
Мацки, вижте какво намерих:

http://spidersport.com/fitness-calculator.php

Според мен е много точен - "откри" ми килограмите, в които се чувствам най-добре  :D
*
Оги, тва е яко наистина.И на мен ми хареса отговора, с изключение на тва че съм била слаба физически. С китка 18 см и бицепс 27 :(
Ама иначе с килограмите се справи добре този калкулатор-не съм минала приемливия вариант на теглото си.
*
И на мен ми хареса отговора, с изключение на тва че съм била слаба физически.

То и мен така изкара, но в тази част има предвид атлетичност на мускулатурата. А моите мускули горките хич ги няма, та и за това ми позна  :lol: Но пък според мен не е нужно да бъдем кой знае колко яки в бицепсите  :wink:

А за другото - Браво! Аз за съжаление съм си надкачила приемливото тегло (последното в табличката) с 3 кг, които мисля съм лепнала последните 2 месеца... Иначе поне 7 години поддържах първият оптимален вариант (с изключение на един период рязко отслабване), а последната година, май си бях във втория оптимален вариант, и сега вече...съм се... :(
Ох, а тези килограми най-трудно се свалят  :balk_144:

svetal4y, остава да ми кажеш колко си висока..., моята китка е 16/17, и може да се окаже, че можем да се познаем :balk_600:
*
хихихихи,177.Ама чак пък да съм кекава не съм!