Маги, накрая ще е така. Моника ще я сПравих ОГТТ. Уж нямам диабет, дори една хипогликемия направих, но сега почти нямам нормална стойност на кр.захар. Нитпираш ли от градина за раждането?
Аз толкова леко спя, че се будя от всичко. Вчера се събудих когато майка се завъртя няколко пъти в леглото, а тя е през 2 врати и малко коридорче. Снощи изпратих мъжа ми на дивана, че да се наспя, че веднъж да прохърка и край- отидоха 20 мин въртене после.
Вчера на прегледа всичко е почти наред. Малкият мъж расте- почти 1300г е вече, обърнал се е както трябва. Малко водите са увеличени, но ще видим. Дадоха ми още 2 ехографа.
Утре ще се видя и с акушерката, че и тонове може да си искам даже
Много кофти с това гърло. Аз използвам спрейчета.
Слънце, обиколници въобще не му трябват. Те са от причините за синдром на внезапна детска смърт. Нищо им няма да си чукнат няколко пъти главите. По указания чак след 1г може да се сложат, ако спи много неспокойно и се буди като се удари.
Чаршафа го сменях на 3-4 дена или при нужда. Плик не се използва- опасно е. В леглото на новородено трябва да има само чаршаф с ластик. Много е удобно да спят с чувалче, а и такива са препоръките. Аз спазвах всичко. Това е нещо, което е лесно за спазване, а може да е фатално за моето дете.
Пижамата отначало всеки ден, а после на 2 дена. Да не говорим, че първите месеци си живееше само с пижами. По-удобно ми беше, а и ми беше жал да го размятквам по 100 пъти да го преобличам заради моето желание само.
Хавлията по същия начин- отначало на всяко къпане, а после на 2.