Ние правим ремонт,бяхме почнали преди месеци,но нали мъжът ми беше много зает и зацикли работата.Той иска да направи всичко,кърти,шпаклова,боядисва и ток прекарва,много е прецизен ,обаче стават бавно нещата.На това отгоре сменихме телевизията и техниците оставиха черни пръсти по чисто боядисаната стена и там ще се минава пак,ще сменяме почти всички мебели,някои неща дойдоха,други не сме поръчали понеже имаме творчески разногласия .За диван,секция за телевизор и готварска печка ще чакаме черния петък и коледните намаления,аз каквото и да харесам все е скъпо като например диван от 4500,което е над психологическата ни граница .Той хич не мисли ,че трябва да се съчетаят нещата,а не просто да купиш това което ти харесва.
Утре съм на преглед при Александров,нямам търпение,дано всичко е наред и се видят повече неща.
Павла,поне ти е леко с малко коремче,какво ще го правят диабета?Имаш ли дрехи за това време,не се стягай с тия дънки.Аз си взех един сутиен от Лидл,по-голям с един номер от моя,скоро ще го слагам.И пак там ще дебна дрехи за бременни,те са хубави техните дрехи ,а и не смятам да инвестирам много.Два чифта дънки и 3 блузи стигат,палта и якета имам,с тях ще си изкарам.
Еличка,честитоооо!Да ви е жива и здрава малката🤗🤗