Маги, направи ги. Само помагат. Ако трябва стой на дневен стационар и да се сп еш вкъщи. Според мен е грешка да се прескочат заради едната болница.
Няма да се заседяват. Майка идва средата на ноември, януари ще имаме гости за 10 дена. После майка пак ще дойде средата на февруари за раждането да е тук, че на мъничкото ще му е много гадно без нас. Мъжът ми пак иска, то и аз де, да присъства на раждането. Първата вечер и да остане при нас.
За мазането- хубаво е да се мажеш, то си е до кожа. Аз не съм се мазало никога. Много мразя да съм мазна. За сега всичко е наред. А и ме знаеш. Не съм слаба, имам си мазничко, за да поддържа кожата еластична.
Той Симеон е спокоен и си играе сам, гушка се, абе лесно за гледане дете е, но си иска неговото и ми е гузно, че май го пренебрегвам. За капак плаче от бавачката. Явно не може да разбере, че няма да го изоставя. За по 1ч седи там, а аз го чакам в колата (сега е там) и се побъркам.
Наоплаках се. А и не усещам често бебето и редовно му 'звъня' по доплера.
Вчера водих малкото на лекар, че хърка. Толкова хубави неща ми наговори лекарят, че всеки месец ще давам по 30 евро, за да ги слушам. Много хубаво беше.
Аз пак се отплеснах.