Павла, не бях влизала няколко дни, че трябваше да се помага на майка покрай операцията на крачето, 3та или 4та подред (делкатен намек- не се подмотвай с чорапа), отделно Лори, училище и малко поработих. Много се радвам, че всичко е било добре на бебето.ПуПу !
Джулка честита
синя панделка. Аз все си мислех, че ще е мАж, ама си траех.
Маги- много яка количката!!! И аз се оглеждам в нещо цвят капучино,въпреки, че при теб беше въпрос да се намери изобщо. Големи са девойките- какво по-хубаво от това?<3 Хайде да стига вече, да я огледаме :)Еличка, утре ли влизате, че не разбрах. Ах, как се вълнувам. Татяна, ето има лечение сега, бързо ще мине. Спазвай си терапията и всичко ще е чук.
Мише, кога ще ходиш на уролог?
Аз бях на преглед , вторника, от миналата сряда бебка е от 200 на 250 гр, но апарата на тази докторка я изкара с 5 дни по-малка,което каза че не е пролем, защото зависело от поза, и тн. Ако намалявало и недай си Боже други неща тогава било притеснително. Пуснахме, за всеки случай една МБ да видим дали сме излекували Кандидата и трябва да дам стерилна урина. Относно килограмите, аз съм вече плюс 2, спрях да повръщам и сигурно ще почна да качвам. Разрешиха ми йога и гимнастика за бременни:) Ако знаете как ми липсвахте, чак ми беше шугаво,че не пиша.