Татяна, не знам , боли ли те? Аз съм на 04.03, имаме и чакащи в групата. Еличка- ехееее не останало, бре <3
Ох, момичета, аз много се притесних. Бях днес на натоварване с глюкоза, цял ден супер изморена, и към 5ч реших малко да се раздвижа и да покарам колело. Ей като ме стегна корема на 18тата минута, пих но-шпа и легнах. Не ми мина и към 8 отидох в Майчин Дом. Казаха , че им "се струва ,че са "леко намалени околоплодни води. Направиха някакъв тест, нямало изтичане в момента. Исках да проверя и отидох в Надежда.Направихме Амнио-шуър, пак тест за да се види дали е имало изтичаене-нямало е. Може преди време да е изтекло и да се е затворило- така ми обясниха. 2 Пъти, вечер Утрогестан ми изписаха, магнезий и съм на преглед на 8ми, когато ще се реши дали да не издърпат по-рано Феталната, която беше планирана за 20гс (т.е. на 18ти).Супер криво ми е и притеснено. Грам не съм очаквала нещо да има изобщо.Не искам никого да психирам, само споделям и моля да ми стискате палци,че ми е притеснено за бебка. Видях я-вече си има пухкави пръсти и крачета<3