Има да се разтягат всякакви връзки и подобни. Ако не е болезнено стягане не е проблем.
Маги, ако ти обясня какво чудо беше тук, ще махнеш БГ от изречението.
Хиляди поколения са оцелели без консултанти и са кърмени поне по 2 години. Ако каналите са си на място, макар и оперирани, с пластики или някои прекъснати, не е предпоставка да не се кърми. Остър абсцес е единствената причина да се спре кърменето. Вярно, че понякога детето просто отказва още в началото няма кърма, а веднага се даде шише. Симеон беше с хипогликемия, заради моя диабет и още няколко часа след раждането му дадох шише, защото нямах кърма. След това го слагах, засега добре, но пак нямах кърма. Когато вече си мислех, че имам , но на голямата ел. помпа водих едва 30мл, а понякога и 5мл за 30мин от двете гърди, той отказваше да засуче и просто си отмина така. Колкото абсурдни съвети и идеи имах от всякакви акушерки, бебегледачки и подобни, не ми се описват. С това бебе пак бих и ще направя всичко, за да мога да го кърмя. Въпреки болката, кръвта и неудовлетворението, че не става. Ще знам, че съм направила всичко.