Тери,за теб думи нямам..
Разберам те прекрасно,вече и за сламката се хващаме.Щом вярваш на хомеопатката,прави каквото ти казва.Много добре,че Мишо е поел друг курс на поведение,въпрос на време е.Не мога да дам мнение по бактериите и лечението им,просто явно търпение трябва,колкото и тъпо да звучи.Кофтито е,че не остана какво да ядеш и пиеш.
Това за водата и уличната храна,много съм съгласна,при нас е гадна водата,аз чешмяна вода не съм пила от 5 години,нито капка,добре ли е зле ли е не знам.Гадна ми е,ама за къпането има логика.
За шофирането,и аз бях така,карах като машина до първата забележка,от там сгъвах чадъра,обаче инструктора ми супер готин,един ден му казах-не искам да ме ядосваш,казвай ми с една дума,не ми тегли лекция какво може да стане докато карам,като паркирам може.После спря да ми дреме и се отпуснах много.
На бременните,много ви се радвам.
Хелиантус,в следващата партида сме ние🤗.
Аз чакам цикъл още,ни гърди ни нищо не ме боли и сърби,то когато го чакаш така става.
На работа е ад под небето,чупят ни направо,от началото на юли е кошмар,всички вършат всичко само да върви работата,от централата пак недоволни.Мислих да ходя на работа след трансфер,направо ми е жал за колегите.С Хрис говорихме,тя малко ме отказа.
Мъжът ми започна някакъв вид тормоз,вече 28 пъти ме пита задържам ли емоции,колко ми минало през главата,защо не плача,какво чувствам.Казах му,че темата не ми е приятна,и той -ето,не искаш да говориш,пък не е психолог човека.Не искам да говоря ,защото така ми е по-добре,чувствам се спокойна ,добре съм си и без психоанализи.
Дълго стана май😁