Слънце, съжалявам. Пустите му инсеминации имат толкова ниска успеваемост. Слънчицето има две спонтанни забременявания, 4 неуспешни инсеминации, един мисед след свеж трансфер след инвитро и е бременна сега след ЗЕТ. Давам я за пример, защото е жена, която забременява успешно, няман никакъв проблем с имплантация, но и при тях инсеминациите просто не проработиха. Нищо, че мъжът й имаше добра спермограма. Съжалявам. Преди време в "Грозната Бети" калпавата сестра казваше, че тестът за бременност е единствения тест, на който никога не се е проваляла. И колко пъти си припомням тази мисъл, как тестът за бременност е единственият, на който се провалям, колкото и да се подготвям за него.
Просто си подайте документите. Вие за разлика от много други двойки имате и лукса (извинявай за думата, но аз все така си го казвам на себе си) да пробвате и вкъщи. Никога не знаеш няма ли да стане, пък през това време за фонда си минава времето.
освен това вече фонда работи много бързо и до края на годината вероятно ще имате заповед. Ако не се лъжа, ще трябва да приложиш документи за проведени 4 неуспешни инсеминации и АМХ. Спермограмата на мъжа трябва при кандидатстване по мъжки фактор. Но Слънчицето ще каже повече с подробности.
Кукапетал, или всичко е наред, или ако трябва да се предполага за някакъв проблем заради епителните клетки, аз бих наклонила към Лактобацилоза. Но ако нямаш течение или дискомфорт, всичко е ОК. Да не повярвате, някога преди цветната снимка и сагата ми с бактериите, съм лекувала и обилен растеж на лактобацили - лактобацилоза. Ех, хубави времена бяха.
Аз от днес вече не съм на антибиотици и мазане. Чакам след малко цикъл и другата седмица в четвъртък на микробиология. Моля пратете ми мислено малко положителна енергия, защото ще имам нужда от късмет. Мисля, че вече само той може да ми помогне. Ако пак имам бактерии, просто се отказвам. Ще пия какъвто антибиотик ми изпишат и ще се боря да вляза в "безсимптомна бактериурия" отново. И тогава и на ЦАР ще пиша, и в Турция ще ида. Просто видях, че не мога да се боря с това животно. Виждам чиста микробиология и след месец пак, а месеците си минавам, овулация след овулация, годна яйцеклетка след годна яйцеклетка. И така вече 20 месеца. Така че моля, активизирайте и бебетата в коремите си да стискат палци.