Ето ме и мен, тъкмо се връщам от мазане в клиниката.
Лято, зарежете ги тези антиоксиданти и се отнесете сериозно. Морфологията много трудно се повлиява. Факт, че за нея дават антиоксиданти, но трябва специалист по мъжки стерилитет да ги предпише. За справка мъжът ми пие от 2 години какво ли не и дори мина операция от варикоцеле. Няма промяна в спермограмата. Ако наистина искате второ дете, поеми нещата в свои ръце. Лекарите се опитват все да успокоят мъжете и те се хващат за това като удавници за сламка и става глухи за критиките след това. Може 9 лекаря да кажат, че нещо не е наред, един каже ли, че има шанс за естествено и се запират като магарета. Все да пробвали вкъщи. Колко съм ги слушала тази, ако знаеш. Докато тази година мъжът ми изкара морфология 1% и за първи път каза, че е виновен, че ме е оставил да нося това бреме сама, само аз да се тровя и психически и физически.
Сега за мен. И двете стерилни урини показаха Е.коли хемолитично 10 на 5та. Осъзнах, че сама си причинявах кървенето като се напъвам да изпикая всяка капка, а това търка възпалените стени. Като спрях да го правя и кървенето изчезна. Към края на миналата седмица вече нямаше и утайка в урината. Но слънчасах на морето два пъти и от там като ме хвана един кръст. Казвам ви не можех да вървя. А това е чест симптом на цистити (въпреки, че аз нямах болезнен цистит). Видя се, че трябва да ида на лекар. Той потвърди, че на ехограф вече не се виждат утайки. И започнах да се пазаря, че не искам антибиотик, но той каза, че просто няма как. В мехура нямало бактерия, но в стените на дълбоко била там и може да се качи към бъбрека. И оттам започна сложното. Сравнява вагинална антибиограма със стерилна урина. Намери няколко общи антибиотика и като му показах какво вече съм пила и шах мат. не останаха ефективни перорални антибиотици. Само такива, изискващи хоспитализация за 7 дена.
Едва откри един: Уназин. Искаше и мускулно да си слагам друг, но се разбрахме да го прескочим втория. И започна едно търсене на Уназин. Бил спрян и го няма по складовете. Едва намерих един. И погледнах рецептата, че ми трябвали 4 опаковки. Ако не ги намеря - болница. Хубаво, че ми събраха от 36.6 от складовете им.
Интересни неща си говорихме с този доктор. Той е на 100% убеден, че Мишо има бактерии. Казвам му, че няма. Той: "Да си смени лабораторията или са малко и не му ги хващат, но на теб малко ти трябват". След това се замислих, че може би има резон, защото аз вече 3-4 пъти се чистя от бактерии и все се засича с опитите вкъщи. Месец опити и пак Е.коли. Знам ли.
Също каза, че 10000% имам Е.коли и вагинално, нищо че пише Стрептокок. Просто той е взел превес и е подтиснал Е.колито в момента.
Каза ми, че курсовете ми антибиотик са били много кратки и затова може би не съм успявала да ги избия веднъж завинаги. Което е така. Все по 5 или 7 дена, а все четях в интернет, че хората пият по 10-14 дена антибиотик за Е.коли. Сега съм на 10 дена.
Аз му обяснявах как аз чистя едно Е.коли и после се появява друго чувствително към други АБ. Той каза, че според него няма такова нещо. Просто АБ се правила с измерване с някакви линии и понякога го правели през пръсти. Това не знам така ли е, но и няма значение.
Иска следващия път да ида при него отново със стерилна урина и вагинална микробиология и да следим какво съм пила.
В Ню лайф ходя всеки ден да ме мажат. От Германия са поръчали мехлем от Хибитан и лубрикант. Това било дезинфектант, който убива бактериите и олющвал горния слой на лигавицата. Когато попитах да си платя, казаха, че е за сметка на клиниката. Да дойдат пак онези жени, които казват, че клиниките гледали на нас като кредитни карти.