Меги, честит рожден ден. Не знам дали осъзнаваш, но ти излъчваш една много позитивна енергия. Пожелавам ти винаги да предизвикваш усмивка у хората и сърцето ти да се отпусне и успокои. Всички тук най-искрено ти желаем това, за което си мечтаеш.
Почини си, не осъзнаваш колко близко е февруари месец. Нали и аз все чакам, не осъзнавах колко бързо минава времето. Не го изпускай следене на овулация и температури. Почини, правете си секс, когато можете, пък то може да стане и без следене на овулация. Просто за да си починеш.
Не стигнахме вчера до морската гара. Ходене на море с дете е съвсем различно от на море без деца. Целия режим се съобразява с тях. А този детски кът в морската градина доста попречи на плановете ни. Но пък намерихме много добър ресторант. Силно препоръчвам: Часовник се казва. И какви дестери има самоооо.
Утре си тръгваме, хич не ми се иска. Много ми е приятно тук. Особено днес. Топло, вълни, кафенце.
Много се радвам, че се видяхме лично момичета. Странно е как се срещаш с напълно непознати лица и разговорът тръгва веднага.
Хрис се чудеше дали може да разбере имала ли е фоликул. естрадиол толкова късно по време на цикъл дали би бил показателен?