Аз съм добре. Не мога да си обясня какво се случва. Вероятно имам бактерия, защото се видя утайка в пикочния канал. Но това, което ме изумява мен е, че организмът ми е достатъчно силен да се справи с кървене, цистит, симтоми на вагинална Е.коли, но не успява да се справи със самата бактерия. Не я убива, но не дава да се развиват проблеми. Днес вече все едно изобщо не съм имала изобщо проблем.
Слънчице, едно ще ти кажа. Гърдите болят от високия прогестерон в ранната бременност. При теб и да има, и да няма бременност, знаеш, че прогестеронът е висок, защото го взимаш допълнително. Затова след трансфер симптомите не са фактор, защото реално не са истински симптоми, както и липсата им. Но да се напише е лесно. Който е минавал през това, той знае за какво говоря. Не минават дните след процедури и това си е. Спомням си преди след овулация не минаваха, струваха ми се 28 дена цикъл много дълги. Сега като не следя вече лентични, овулации и т.н. стриктно и много по-бързо минават тези 28 дена.
Лято, 3 дена е перфектен период за спермограма. Ако я задържите на 4-5 дена подвижността ще бъде по-лоша, защото някой ще позамират вече, но пък за сметка на това ще има по-голяма бройка. В зависимост от проблемите при мъжа се правят на различен ден спермограмите. Но за начло 3 дена е перфектната среда. Ако спермограмата е добре, няма нужда да ходите при Кацаров (той е андролог, за мъжки стерилитет). Ако искаш пусни и тук резултатите, или в темата на д-р Даскалова да коментираме. Че някои клиники пишат норма на морфология по Крюгер 4%, което е далече от световната норма по Крюгер, която е 14% и само залъгват хората, че нямат проблеми и им губят времето.
Хелиантус, наистина ли си по-добре, много се радвам. Беше се вкиснала напоследък. Кучето оправи ли се? Сигурно новият дом те е заредил.
Аз да ви разкажа колко потресена останах вчера. В клиниката са сменили доста персонал и някаква възрастна жена ще ми взима микробиология. Слага си тя ръкавици, винаги гледам за това. И тъкмо да ми вземе микробиология и нещо там ритна и тръгна да го оправя. Взима ми микробиология и с ръката, с която оправя "нещото" ми дърпа свивките около влагалището, за да сложи сепкулум. Да не ви казвам тихият ужас, който преживях, като осъзнах след това, че всъщност е оправяла капака на коша, в който хвърлят спекулумите. Но реших, че ще съм дзен и няма да пищя от всеки досег с бактерия. И ме настигна днес инстант кармата. Казах, че ще съм смела ииии си изпуснах ключовете в коша на тоалетната
Сега офисът мирише на ракия, защото се дезинфекцират в ракията от сватбата ми.