Ааа Хрис, аз мислих, че от преди това си на Кринон. Супер си значи. С него ще ти имитират овулация. След овулация се вдига Прогестеронът и лигавицата става трислойна и рециптивна. При 5 дневни бебоци, ще има 5 дена Кринон преди това. Ти да не би да имаш легитимация, та се мъчиш с тези влакове? Помня една позната от Варна казваше, че веднъж със самолет й било излезнало същите пари като автобуса за София.
Никакво сдухване. Щом е чудна лигавицата, всичко ще е супер. Да имаш бебоци на 5ти ден си е чисто постижение, няма какво да се сдухваш. Но да знаеш, че скоро след трансфера ще започнат да се имплантират. Мъжът ти ще те прибере ли с колата. Аз нали чета напоследък за Турция, та там слагат 5дневни и на жените в деня на трансфер не им позволяват да се прибират към България, на другия ден можело дълги пътувания.
Иначе за Кринона, да знаеш, че той си изтича във всякакви цветове: бяло, розово, оранжево, чафяво, черно и сиво. Само ярко червено го водят кървене. Не знам как си променя цветът. На мен веднъж ми изтече леко розово и като реших, че е имплантационно кървене. Но продължи всеки ден и осъзнах, че е Кринон. Много е подъл. Изкарвал е акъла на много жени.