Тери,честито повишение!То е по-важно.Мен като ме скъсаха първия път,карах,паркирах и пуснах дълга въздишка,викам си остана само да закарам колата до паркинга на ДАИ,защото бях последна за моя инструктор.Да ама ме накара ме да вляза напред между две коли ,да обърна посоката на движение и да напусна паркинга откъдето съм влязла.То се прави с една първа и една задна с ,ама на мен ми отне около 13 маневри и щях да удяря една кола накрая и той натисна спирачка.Другия път ще я вземеш.
Чакам цикъла с нетърпение около 19-20ти,оттам ще им звънна и около дванайсти ден отивам да видим кога ще включим прогестерона,като го включим мисля почват да размръзяват ембриона и после е трансфера.Явно септември,след рожденният ми ден ще се забременява.
Аз съм в отпуск тотава,мъжът ми още не се знае,много кораби имат,ако има чалъм и не ме вика доктора много искам началото на месеца да мръднем някъде,ама не правим планове,ако ще стане просто ще тръгнем нанякъде и ще търсим къде да спим.Нещо близко,Карлово ми се върти,не сме ходили,ще се позиционираме някъде и ще обикаляме по разходки наоколо.Ама до десети,ще сме се върнали тук,тъй че те чакам.
И аз мисля за този FH pro,ако сега не успеем ще го почна и аз.