Привет от мен. Морето мина, мц е тук. Точно преди да заминем пуснах прогестерон и видях сериозен спад. Първото изследване беше 84 май, а второто след 4 дена беше вече 24. Така спокойно си пих хапчетата за 5 дена. В петък се прибрахме, в събота цикъл и днес сме в Априлци - ваканцията продължава ❤️
Много моля за отзиви на теста със слюнката, че и аз обмислям да си го купя, нищо че се надявам още след месец да не съм в тая тема 😊.
БТ- аз меря вече няколко месеца. 2 месеца засичах БТ и телесна и се движат абсолютно еднакво (не с еднакви стойности, а с еднакви и едновременни спадове и покачвания), та затова реших да се отърва от дискомфорта и вече меря само аксиларно. Всеки месец след О имам въпросния спад на температурата, около седмица след О се пада. Все си мислех, че този път е станало, но явно просто така си работи организмът ми. И така, тестовете за О показват кога предстои, а бт кога е минала О, затова знаем със сигурност че О е била в дните между последния положителен тест и покачването на т. Последният доктор ми обясни, че бт не винаги се покачва веднага след о, понякога това се случва след ден или два, но е сигурен признак, че ако е имало вече е минала и идва голямото чакане.
Някаква идея защо този месец имах силно болезнени гърди за около седмица, но не преди м, а около о. А веднага след това обилна цс, млечно бяла и без да ми създава дискомфорт (парене или сърбеж). Цс намаля след приема на примолут, не знам дали имат връзка, но просто ми направи впечатление колко обилно течеше. Както и да е, нов месец--нов късмет. Аз инак се сдобих с 2 билета за хилс оф рок 2020, ходи ми се, но ако този месец успеем да сътворим живот ще съм в девети месец или ще кърмя. Все пак ако нищо не направим още цяла година поне ще си имам билети за трите дни от фестивала 🤟
Успех момичета, отивам да почивам още 💕