Хаха, Тери, разсмя ме искрено. Това си е бая разсеяност. Аз се навих за тия тестове, но имам още 7 пикливи лентички за следващия месец. И ако нищо не направим и на четвъртия опит ще си го взема. Ще дам отзиви, но дано не стигам дотам де.
Аз днес не съм на себе си пак. Онзи ден бях объркана и въобще не знаех какво правя, но исках да направя много, а днес се чувствам безпомощна. Знам, че трябва да чакам още малко, но това чакане ме кара да откачам. Аз и с първата бременност бях така де. И като видях двете чертички се зачудих откъде ще намеря търпение за още 9 месеца преди да гушкам съкровището. Но главното беше станало и тия месеци минаха неусетно. Ами голямо напрежение си е да чакаш цикъл, който не искаш да идва. Знаеш, че като цяло зависи от теб, но в същото време нищо не можеш да направиш на този етап точно. И така, стоя в офиса сама, цъкам някакви скучни игри и минутка по минутка отброявам скуката и напрежението. Стомахът, не, матката ми е на топка. И дори не знам какво толкова чакам, след като така или иначе искам да отлагам цикъл. Както казах- не съм на себе си. Надявам се по-късно да се разсея с приготвянето на багажа, а от утре хич и да не го мисля. Пуснала съм днес едно ЧХГ, но не се надявам изобщо, тъй като гърдите ми омекнаха вече и явно ще трябва да започвам с хапчетата. Все пак ще изчакам резултата до довечера.