Аз за ембрионите ще си плащам до дупка за хотел. Надявам се да ги ползвам за първо, пък ако не стане, за второ. Това е замразеното ми младо аз.
За ИАТ не ми е времето сега да пускам, защото не искам да правя трансфер в България с бактерии. След като ми казаха, че едва ли не ми бил неуспешен опита заради микробиологията ми. Нищо, че беше чиста. Та тук или с чиста, или няма да правя. Не мога да понеса още един негативен резултат и да ми кажат, че е защото ми е кофти микробиологията. Защото изпитвам вина, че нещо не съм направила, че нещо не съм измила достатъчно, че ме е примързяло да си обеля ябълката. Ей такива неща, за които само Алекса може да ме разбере.
Бях на биорезонанс. Павла да не чете
Първият път като отидох там бях много скептична. Една метална пръчка и хващало на какви честоти ми трептят вируси и бактерии. На определена честота била определена бактерия. Тогава отидох с възпаления на тръба и яйчник, които антибиотици не лекуваха. Тогава още ходих на обикновено АГ и кой знае всъщност какво съм имала. Показа ми биорезонанса Уреаплазма и много ниска активност на Хламидия. Пуснах изследвания. Микробиологията показа Уреаплазма, но ни помен от Хламидия. Обадих се на бившето си гадже. Пусна си изследвания, той имаше Хламидия. Та лекувах се тогава при хомеопатката за Уреаплазма и хламидия уж, изчезнаха.
Така реших да се доверя на магическите пръчки. Доверя може би е силно казано, но си пия, това което ми предпише спрямо тях хомеопатката.
Та януари месец те не ми хванаха Ешерихия коли. Силна дисбактериоза с гъбички и Псевдомона с активност на 48% процента. Хомеопатката си прави допълнителни замервания с нейния резонанс и ми включиха лекарства и за Псевдомона.
Днес отново малко гъбички, и 18% Псевдомона, както и гастрит (за който бях споменала). Положението е много по-добро спрямо биорезонанса от януари. Човекът ми каза, че при тях било често срещано да идват хора с Е.коли, а де се окаже Псевдомона. И затова не се лекуваме, защото пием Уростим, боровинки и т.н. но имаме друга бактерия. Така, както той ми го обясни, псевдомона не е капризна към среди и се развива при реактивите на е.коли, както и също е доста резистентна към антибиотици.
Каза за човек от София. Дошъл след 5 години лечение на Е.коли. Излязло само Псевдомона. Той директно му казал, че не вярва на някакви си метални пръчки. Но хомеопатката ни решила да го лекува за Псевдомона и го излекувала.
Свързах се с една приятелка, която учи за микробиолог, сега взима стволови клетки, но все ще има на идея. Исках да ми обясни как разпознават каква бактерия имаме: спрямо средата, в която расте или ги гледат после под микроскоп как изглеждат морфологично. Струва ми се странно, ей така да бъркат бактерии микробиолозите. Не мога ей така на 100% да вярвам на алтернативна медицина, но и не мога да я подмина, след като няколко пъти са сходни резултатите с лабораторните.
Аз пак ще си пия, каквото ми даде хомеопатката: за Е.коли, за Псевдомона, каквото иска. Просто ми е интересно да разбера.
Междудругото ще съм около Варна на море и със Слънчицето ще се видим. Аз ще пия Джин, тя ще ме гледа <3