Привет на всички. Директно с въпросите - през този МЦ не бях 100 % сигурна, че е имало О. При изследван прогестерон на 19 ден от МЦ резултатите са 83,520 nmol/l при референтни граници 5,82-75,9 nmol/l за лутеалната фаза. Изследването е правено в цибалаб. На първо място искам да попитам според вас какви са шансовете да е нямало О при такъв резултат от изследването? Пуснах и ЧХГ, въпреки че беше изключително рано и съвсем очаквано резултатът му е <0,100 IU/L., но нали ще правя консултация с лекар и исках да проследя хормоните за 2 дни. В сряда е второто изследване. Аз малко се стреснах, защото май вариантите са ми 2. Единият е отлична работа на тялото ми, а другият е висок риск от ракови заболявания. Второто ме плаши, защото прабаба ми, баба ми, майка ми, леля ми и моя братовчеда са все с гинекологични тумори. Очаквам и мен това да ме сполети някой ден, но не точно сега. Обаче този риск ме плаши, защото до Ц има още 8 дни, а това значи нивата на прогестерон да растат още. Ама те и сега са високи. В гугъл не намирам нещо дори близко до това, което ме интересува. Сякаш статиите за прогестерон се препечатват от една медия в друга и само се отнема или добавя по някое несъществено изречение.
Хрис, подкрепям останалите- витамин Д смело, че даже малко безотговорно ако щеш. Аз нали пия с pregnacare conception for her and him или нещо такова, там има този витамин. Онзи ден в аптеката коментирам един пробиотик - пробиен за нормална вагинална флора или нещо от сорта и аптекарката каза, че няма смисъл да сменям, тъй като и двата имат ФК и витамн Д, което е най-важното за успех. Попрочетох няколко статиики по темата и се оказа, че нивата на витамин Д могат да бъдат от решаващо значение особено при опити с асистирана репродукция. Мислех още тогава да ти пиша, но бях доста затрупана от задачи тези дни, а почивните изкарах без обхват.
Слънчицето, стискам палци.
Тери, радвам се, че хомеопатията ти влияе добре.