Момичета, или имам най-добрата хомеопатка на света, или имам най-подстливия мозък на плацебо ефект.
Казах ви, че се сдобих с гъбички. Бях силно зачервена, подута и ми беше много дискомфортно. Пих Микомакс, нищо. Вагизан временно облекчаваше положението, но беше само временно. Слагах и Гинофит, никакъв ефект. Ядох кокосово масло, много кисело мляко, чесън. Нищо. И вече се чудех как ще се оправя като не искам да пия лекарства.
И така стигам до хомеопатката. Даде ми три топчета, които няма май в България откъде да купя. Подари ми ги, но каза, че приема ли ги трябва да спра за 10 дена всички лекарства (освен за ЩЗ), всички мазила, дори и имуностимулантите. Те щели да ми активират имунната система и след 10 дена ми започва лечението. Четох за тях, че били комплекс от вируси и бактерии в малки дози, които да активират имунитета.
Имаха си схема: през 15 Мин пия по една. Изсмуках ги и 40 Мин след последното имах чувството, че все едно започна кандидата ми да се разяжда. Точно такова беше чувството, засили се за едни 15 Мин и се притесних, че положението стана по-страшно, направо непоносимо. И оттам всичко утихна, започна да ме сърби все по-малко, кожата още вечерта беше все по-бледо розова и днес, два дена по-късно, вече всичко е нормално. Впечатляваща хомеопатия или впечатляващ мозък, всеки има различен поглед за нещата, но важното е, че подейства. Дано и с бактериите да се получи същото.