Браво, Джули, заслужаваше си чакането. Хайде сега спокойно си бременей вече.
Тъкмо се връщам от хомеопатката. От 6 години ходя при нея, за първи път я виждам изнервена и притеснена. Беше така щастлива като влязох и после започна да ми прави от нейните си измервания и си каза, че е откровено притеснена. Според нейните измервания черния дроб не ми добре. Даде ми някакви гранули, които като ги пия и ми забранява 10 дена да пия лекарства, имуностимуланти, абе нищо. И ето това й харесвам на нея. Казах й, че съм на лекарства за ТСХ и Пролактина и тя каза, че щом имам отклонения, тях да си ги пия. Но каза да спра лекарствата, защото скоро и нейната хомеопатия няма да може да ме излекува. Например мъжът ми имаше проблеми със стомаха и накрая тя му каза, че не може да му помогне, не го мъкна години наред с лечения. Но за първи път каза подобно нещо и на мен. Разбрахме се да се видим октомври и като се замислих уж са 2 месеца, но ще се е изтъркулила и тази година отново без нищо. В чакане и аз не знам на какво. Много ми е абсурдна ситуацията, всички планувахте нещо, това да мине и процедура, а аз стоя и чакам и отново не знам докога. Хомеопатката за разлика от човека от биорезонанса, не отрича, че имам Ешерихия коли, изписа ми неща и за нея, но и за нещата, които излязоха на биорезонанс. Според нея от антибиотиците червата са станали по-пропускливи и бактерията се пренася оттам. Не го изключвам като вариант, защото съм чела за връзка между антибиотици и пропускливи черва. Забрани ми сладко, глутен и всички млечни продукти, за да се изчистя от слуз в тялото. И общо взето се концентрира в дренаж на черен дроб, стабилизиране на стомаха, намаляване на PH и пробиотици (включително вагинални). 3 листа с неща имам изписани, едни сложни схеми. Край с джинчетата за това лято.