Hris, кой ден ще ти е трансфера? Теб как те следят, някой лекар във Варна и като е готова лигавицата тръгваш на пътешествие ли? Дано, дано, дано всичко е наред и да си бременна до няколко дни.
Слънчице, на теб сега с хистероскопията, ако е чисто полето, могат ли да ти направят трансфер в същия месец?
Павла, дано момата просто се е загнездила по-дълбоко. Мисля, че за Симеон си споделяла, че така си прокървила леко.
Аз бях този уикенд с още 15 човека на Говедарци. Тръгнахме към Малъовица, едни изкачиха върха, други изостанахме по пътя. Ние с Мишо се отказахме на около 2000м височина, идваха едни много стабилни облаци, имах дъждобран, но никак не ми се искаше да качвам нагоре още 1 час и да ме вали. А ако, някоя от вас е качвала върха, знае какво е. Само камани, няма пътека, чукар след чукар, огромни камани и скачаш от един камък на друг и така часове. А аз каква беля щях да направя там. Спънах се, паднах. По-сакатото ми коляно се заби в един остър камък и по-лошо ударих си главата в остър камък. За щастие с малко се разминах. Само малко синини и голяма цицина. Та и заради това ме хвана страх да продължавам нагоре, че ако завали става хлъзгаво, а вече бях се контузила.