Хелиантус, Круела съжелявам момичета за негативния резултат. Хайде на новата тема-нов късмет. Слънчицето- извинявай че чак сега пиша, но бях на доктор и докато се придвижа. За бременеенето-абс. Нормално протече веднъж не съм кръвнала, горе главата! Накрая помня беше порастнала но изчакаха секциото да я махнат. Не помня къде беше.
Павла, девойката ще се закрепи щом досега е удържала! Как ме зарадва, ей. Знам какво е да трябва да лежиш с мъниче на ръце. Децата усещат. Аз съм лежала с крака, свити в колената, и там детенце. Става като люлчица. Мисля, че можеш да пробваш. Залъгвала съм Лори, постелила одеала на пода и лежа до нея, и я заигравам. Ще измислиш и нещо друго. Децата са толкова сензитивни и осъзнати, че идея си нямаме!
Танче, Ели, всички -гушкам ви.
Бях при Персенска, видя точката. Настоя да видя имуноложката. Ей с такова нежелание отидох при тази жена. Пак настоя за крос матч, било важно за антителата и за някакъв тест за плацетата. Общо 300 и нещо лева, изключи НК клетки. Питах я защо крос матч пак и какво им е на тези б положителни крос матч реакции, ами моя организъм правел антитела срещу донора . Конова пък ( говорих с акушерката изобщо не го иска това, а НК клетки за вливки, които ще са високи. Колкото да не съм фенка на имуноложката в надежда, май нея ще послушам.Хич не съм убедена, че ми трябва обаче. Нали имам анти Д бит. Говорих с Митко, той е против. Но и двамата решихме, че ще прежалим 300 _400 лв , защото няма да си простим ако изпуснем нещо заради това.просто нямаме компетенцията нужна за да разберем дали в надежда имуноложката търгашее или е нужда.
Пиша от телефона , затова е така смотано.