Има един бутон "Действия" и оттам можеш да редактираш поста си.
Ще се включа и аз с мнение, като жена в двойка с мъжки фактор.
Според мен спермограмата си е повече от прилична. Забелязва се полововъздържание 5 дни. В нормата за спермограма е, но когато станат над 3 дена въздържание се наблюдава повишено количество концентрация и обем (насабирало се е 5 дена) и намалена подвижност, защото през това време започват евентуално да се забавят/умират някои сперматозоиди. Според мен при въздържание от 3 дена, подвижността би била над 50%.
По световните стандарти морфологията на Крюгер трябва да е над 14%, не гледайте какво си пише всяка отделна лаборатория, но и с 11% морфология може да се забременява вкъщи без проблем.
Ако все пак те съмнява, че е в теб проблема, има едни SDI тестове, които е полезно да се правят на мъже с добра спермограма, за да се види привидно хубавите сперматозоиди с каква ДНК фрагментация са (оплодителна способност).
Според мен сте много на прав път щом си се включил в процеса. Може би помислете за хормонален статус и проходимост на тръби на половинката. Но те в Щерев ще ви насочат какво да правите.