red_monika, искам само да ти споделя нещо за Георгиев. Някой момичета тук знаят историята ми, но накратко ще ти разкажа. Преди 2-3 седмици получих адски болки,прди това бяха търпими.Та веднага линейка ме закара в АГто.Падна се на смяна Георгиев.Гледа, пули се, бърка, а при бъркането има един участък който като се натисне и боли ного значи е извънматочна.Мен ме болеше, но въпреки това Георгиев ме прати за операция на апендицит в Спешния център. От четене и съмнения на лекарите преди това аз очаквах да е извънматочна и затова хукнах от АГто в Майчин дом веднага, където веднага ме оперираха по спешност вече с кръвоизлив в стомаха. Та ако бях послушала Георгиев тогава вече щях да съм на небето при мъртвите ми роднини.
Ако искаш потърси в Майчин дом доктор Яков-не е от най-приказливите и е много надут, но пък има цяла стена дипломи в кабинета, а и апаратурата му е най-добрата. Иначе съм ходила и при Халачева, и при Корновски, и при Сариев, но за прегледи май най-добре е Яков.
Естествено Маркова и Александров са номер 1, но сега и аз ти предлагам за в момента при кого може да отидеш.
Между другото искам да питам Бубулинка къде ходи на кални бани във Варна, че сега и мен това ме чака. Тия на плажа чувам че били голяма мизерия.Няма ли нещо по така със кал във или около Варна?