0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

red_monika

Препоръчайте ми добър гинеколог във Варна. тази болка ниско вляво не отминава, вече на 3-ма ходих и нищо не виждат.
« Последна редакция: Юли 18, 2006, 18:41:26 pm от little_rabbit »
Re: надежден гинеколог
« Отговор #1 -: Юли 18, 2006, 15:00:02 pm »
Бих препоръчала доц.Маркова но в момента е в отпуска, пробвай при д-р Александров или при д-р Сариев в Майчин дом.
« Отговор #2 -: Юли 18, 2006, 17:46:59 pm »
Д-р Александров в момента също е в отпуска.
Аз лично ходя и при Николай Колев - в окръжна на третия етаж му е кабинета. Доволна съм и за момента нямам никакви забележки.
« Отговор #3 -: Юли 18, 2006, 18:28:53 pm »
Бе тия доктори що си мислят, че имат право на личен живот :lol: :lol: :lol:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #4 -: Юли 18, 2006, 18:34:08 pm »
Аз съм много доволна от Д-р Добрин Николов .Кабинета му е в Центъра за сексуално и репродуктивно здраве /май така се казваше/ :oops: :roll: ,който се намира отстрани на АГ-то - веднага след бариерата в дясно по едни стълбички се качваш. Той по принцип се води специалист по проблемни бременности. Много е внимателен и разбран.
Той ми прави фоликуметрията, кюртажа и цветната снимка. Обаче човека вдигна ръце от мене накрая и каза:.."мойто момиче нищо не мога да направя повече за теб... ":dontknow:
*

red_monika

« Отговор #5 -: Юли 18, 2006, 20:48:50 pm »
Да за доц. Маркова знам, че е в отпуска, последния път бях при нея, но не мога да чакам да се върне от отпуска, защото това си ме боли. Препоръчаха ми д-р Георгиев от АГ-то. Утре ще ходя при него, да видим и той какво ще ми измисли.
Re: надежден гинеколог /гр. Варна - бел. мод./
« Отговор #6 -: Юли 19, 2006, 10:26:55 am »
Успех при  д-р Георгиев .
Макар че не схванах за какво е това допитване като вече си имаш лекар при който да ходиш :) Дано "исмисли" нещо, че да не те боли вече  :)
*
« Отговор #7 -: Юли 19, 2006, 21:32:57 pm »
Д-р Александров в момента също е в отпуска.
Аз лично ходя и при Николай Колев - в окръжна на третия етаж му е кабинета. Доволна съм и за момента нямам никакви забележки.

Здравей BLACK_ROSE!!!Знаеш ли до кога д-р Александров е в отпуск?
Или някакъв тел на който мога да попитам??

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #8 -: Юли 19, 2006, 21:45:23 pm »
Препоръчайте ми добър гинеколог във Варна. тази болка ниско вляво не отминава, вече на 3-ма ходих и нищо не виждат.
Да,
за сьжеление почти жсички за в отпуска.И аз тьрсих Маркова, но сьм при Халачева.За сега сьм доволна.И то много.Имаше много лоши отзиви, но поне за сега жсивко ми видя и се справяме добре с проблема.
Успех мила и стискаме палци всичко да е наред.
"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*
« Отговор #9 -: Юли 19, 2006, 22:14:17 pm »
Alkata, на 29-ти август в клиника Кисьови са първите свободни часове за д-р Александров. Ако е нещо спешно и не търпи отлагане, потърси д-р Колев (за когото е писала Розичка).

Bubulina, би ли споделила какъв е проблемът, с който се справяте?
« Отговор #10 -: Юли 19, 2006, 22:18:59 pm »
alkata ето координатите на клиника "Кисьови":
тел.052/631 888-там е във вторник и четвъртък
ул.Габрово №43 (вход от ул.Дунав)-близо е до гарата

« Отговор #11 -: Юли 19, 2006, 22:33:22 pm »
Alkata, на 29-ти август в клиника Кисьови са първите свободни часове за д-р Александров. Ако е нещо спешно и не търпи отлагане, потърси д-р Колев (за когото е писала Розичка).

Bubulina, би ли споделила какъв е проблемът, с който се справяте?
Panda,
Ами аз си дойдох в Бьлгария за малко и реших да се изследвам, защотот бебчо не става. Ей така профилактично.Мислех, че хормоните ми не бяха в ред. Но Халачева ми направи цветан снимка и се оказах с двурогова матка.Направих 1 курс кални бани и вече матката ми е 36.2...нарасна...Сега за всеки случай правя хормони и се надявам това да е проблема, но от Халачева сьм много доволна.Таке че стискайте палци и за мен! И вас от сьрце много кьсмет и да се похвалим скоро!
"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*
« Отговор #12 -: Юли 19, 2006, 22:39:53 pm »
благодаря ви момичета за бързите отговори:):)!!!  :)
Винаги може човек да разчита на вас!!!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #13 -: Юли 19, 2006, 23:14:09 pm »
Alkata, дано тази информация ти свърши работа!  :balk_21:

Bubulina, абе то всичко хубаво... ама за пръв път чувам, че двурогата матка може да е причина за незабременяване. Може и да греша, но досега съм чела, че е проблем не при зачеването, а при износването на бременността, защото не може да нараства нормално. Макар че във форума има момичета с двурога матка, които вече си имат бебчета...
Дано хормоните ти са наред. Стискам палци!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #14 -: Юли 19, 2006, 23:41:41 pm »

Bubulina, абе то всичко хубаво... ама за пръв път чувам, че двурогата матка може да е причина за незабременяване. Може и да греша, но досега съм чела, че е проблем не при зачеването, а при износването на бременността, защото не може да нараства нормално. Макар че във форума има момичета с двурога матка, които вече си имат бебчета...
Дано хормоните ти са наред. Стискам палци!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Панда,
Да,
така е и за това правим и хормоните.Имам и нередовен цикьл.И така...Но и не допусках че имам двурогова матка.Много от момичетата тук ми писаха и много ме успокиха.Благодаря на теб и на всички останали.Дано! И ви стискам палци!
*

red_monika

« Отговор #15 -: Юли 20, 2006, 09:18:28 am »
Здравейте пак и от мен. Ходих при д-р Георгиев.Наистина е доста внимателен и обръща внимание. Основния повод по който ходих е остра болка ниско вляво. Това е четвъртия гинеколог, при който ходя по този повод. И той ми каза, че не е нещо гинекологично, а вероятно проблем с дебелото черво. Но защо ли не ми се вярва?! Преди много години имах възпаление на десния яйчник и болките бяха същите. така се притеснявам да не би да е някакво възпаление или някаква киста. По принцип как се откриват кистите?! Гледа ме на видеозон и на преглед после. А и той е втория доктор, който каза, че матката ми е леко изместена вляво. Това опасно ли е? трябва ли да се лекува по някакъв начин, може ли да се коригира?
*
« Отговор #16 -: Юли 20, 2006, 10:57:34 am »
Здравей red_monika,аз разбрах че имам киста като първо много ме болеше а и 2 месеца не ми дойде за което нямах причина и така отидох на лекар и разбрах че имам 7,после ходих при още 6 лекари,тъпкаха ме с лекарства остана само една която стана 5см и аз накрая вдигнах ръце от всичко и след една година направих кръвоизлив и отидох на лекар,оказа се че сама се е спукала,а преди това искаха операция да ми правят а може би и от страх така стана,за което съм много щастлива:)
пожелавам ти успех на теб!!!

Буда
*

red_monika

« Отговор #17 -: Юли 20, 2006, 11:14:29 am »
Здравей red_monika,аз разбрах че имам киста като първо много ме болеше а и 2 месеца не ми дойде за което нямах причина и така отидох на лекар и разбрах че имам 7.

А как успановиха, че имаш кисти? от преглед ли или го видяха на видеозон. Възможно ли е да имам и аз, а да не са го видели на видеозона?
*
« Отговор #18 -: Юли 20, 2006, 13:40:21 pm »
и преглед и видиозон,но не мога да ти кажа дали винаги се вижда аз си мисля че трябва да го видят,според мен не е възможно специалист да пропусне това нещо!!!
Да кажат момичетата който знаят !!!

Буда
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #19 -: Юли 20, 2006, 14:22:03 pm »

Панда,
Да,
така е и за това правим и хормоните.Имам и нередовен цикьл.И така...Но и не допусках че имам двурогова матка.Много от момичетата тук ми писаха и много ме успокиха.Благодаря на теб и на всички останали.Дано! И ви стискам палци!

Оф, това явно трябва да си го сложа в подписа - двурогата матка не създава проблем при забременяването, а при износването на бебето. Направете си спермограма в клиника по стерилитет. След това си изследвай хормоните. И не разчитай на това, което ти е казала докторката. Единствения ти проблем с тази двурога матка е при самото раждане - при недостатъчно нарастване и разпъване бебето може и да не се обърне, което създава предпоставка за седалищно придлежание на плода, от там - поради високия риск се пристъпва към секцио
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю