0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Две чертички!!! Какво следва?
« -: Юли 18, 2006, 13:02:41 pm »
Здравейте на всички! Тези дни доста се рових из нета и за щастие намерих вас! Много ми помогнахте с опита си при ранните признаци на бремеността! И ето, че вчера си направих тест и  хоп  :bfp1:! Сега обаче се чудя какво следва? Вече имам 10 дена закъснение! Време ли е да отида на генеколог? И трябва ли да отида първо при личния лекар или да си избера специалист и право при него? Моля ви, посъветвайте ме какво да направя най-напрад?
Re: Две чертички!!! Какво следва?
« Отговор #1 -: Юли 18, 2006, 13:05:39 pm »
Минче, честито, лека бременност ти пожелавам, а и също всичко да става все така от "хоп" :blowingdust: ylinfant ylinfant ylinfant

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #2 -: Юли 18, 2006, 13:09:01 pm »
Много благодаря  :balk_21:! Наистина се надявам всичко да е наред! Но все още не смея да се зарадвам преди да отида на генеколог! Имам нужда от съвет какво трябва да се направи оттук нататък!
« Отговор #3 -: Юли 18, 2006, 13:12:33 pm »
За съвета  :( - някой друг, аз съм само по пожеланията  :P :P :ballons: :ballons: :bighug:
Радвай се, има защо, всичко ще е наред!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #4 -: Юли 18, 2006, 13:23:50 pm »
Много благодаря  :balk_21:! Наистина се надявам всичко да е наред! Но все още не смея да се зарадвам преди да отида на генеколог! Имам нужда от съвет какво трябва да се направи оттук нататък!
Ами, честито!
Отивай сега при личния лекар, кажи му, че си бременна и ти трябва направление за гинеколог. ПОлучаваш направлението и отиваш при гинеколог да те види на ехограф. :)
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #5 -: Юли 18, 2006, 13:27:16 pm »
Честито!
« Отговор #6 -: Юли 18, 2006, 14:55:38 pm »
А бихте ли ми препорачали добър генеколог в или около Младост?

« Отговор #8 -: Юли 18, 2006, 15:02:50 pm »
ЧЕСТИТО МИЛИЧКА! всичко ще е ок! Дано скоро всички се радваме като теб!
« Отговор #9 -: Юли 18, 2006, 15:05:20 pm »
Благодаря ви! Стискам палци на всички!
*

balmi

« Отговор #10 -: Юли 18, 2006, 15:30:26 pm »
Честито и лека бременност !!! Съветвам те да посетиш твоя доктор още тези дни!!!!
« Отговор #11 -: Юли 18, 2006, 15:32:16 pm »
Честито! Лека бременност и здраво бебче ти желая!  :D
*
« Отговор #12 -: Юли 18, 2006, 16:08:19 pm »
Мила Мина, честито.
Съветвам те отново да прочетеш заглавието на форума, в който влизаш и да вникнеш в него.
Тук няма момиче, което да е забременяло с "ХОП", всички се борим ден след ден да СТАНЕ. Имай уважение към това.
Най-добре виж тук
http://forum.bg-mamma.com/index.php?board=23, където повечето момичета са като теб.
Желая ти лека и безпроблемна бременност.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Юли 18, 2006, 22:19:03 pm »
Ами, честито!
Отивай сега при личния лекар, кажи му, че си бременна и ти трябва направление за гинеколог. ПОлучаваш направлението и отиваш при гинеколог да те види на ехограф. :)
:good_post:
След 10 дневно закъснение е хубаво да отидеш при гинеколог!
Честито...лека и безпроблемна бременност
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #14 -: Юли 19, 2006, 08:25:56 am »
Честито!!!Лека и щастлива бременност :babyflips: :babyflips: :babyflips:
Отиди при JP-то и искай направление за гинеколог.
Успех :crossfingers:
« Последна редакция: Юли 19, 2006, 08:37:24 am от tedi91 »

« Отговор #15 -: Юли 19, 2006, 09:09:10 am »
Благодаря на всички! Имам уважение към всички, които се опитват да забременеят и им пожелавам успех! Съжалявам, ако съм наранила някоя от вас! Стискам ви палци!!!
*
« Отговор #16 -: Юли 19, 2006, 10:04:44 am »
Браво, Мина, това вече е приказка.
Сега вече и съвет ще ти дам. Изчакай 7 дни закъснение и:
1. Вариант А - отиваш при Джи Пи-то и изкаш направление за гинеколог.
2. Вариант Б - прочиташ в подфорум "Адреси на клиники, лаборатории, лекари", избираш си един доктор и отиваш при него на частен преглед да те прегледа.
Много късмет ти желая и да знаеш, че това, което носиш в себе си е Чудо.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #17 -: Юли 19, 2006, 16:40:39 pm »

:lol:Плюеш си в пазвата! :lol: :lol: :lol:

Мина, с най-добро чувство се шегувам. Просто това е първото, което ми дойде на ума като видях заглавието. И реших да го напиша, за да развеселя момичетата тук поне за миг. На теб ти желая лека бременност и най-здравото и хубаво бебе като му дойде времето. Ще си намериш лекар, поразпитай приятелки, колежки, роднини...Весело лято и радостно чакане на бебчето!

Мари :D
Alexandra
« Отговор #18 -: Юли 19, 2006, 16:48:52 pm »
Мила Мари, това за плюенето в пазвата важи за всички! Така че приемам с най-мили чувства шегата ти! Благодаря за пожеланията и ти ги връщам стократно!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #19 -: Юли 20, 2006, 15:11:27 pm »
Цитат
Публикувана от: Marie
Вмъкни Цитат

LaughingПлюеш си в пазвата! Laughing Laughing Laughing

:lol: :balk_602:

Честито на Мина. Лека и безпроблемна и от мен. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0