Тери, тебе нещо дразни ли те по самия канал. Ако няма никакъв дискомфорт странно, защото помня че се похвали с хормоните(пускахме ги по едно време и мойте бяха ток) За къщата, е казано, че колкото и пари да имаш все не стигат за къща. Мен ми е мечта с двор и те съветвам да не се отказваш, да не стане като с екскурзиите и концертите.. (моля се да не! Разбира се! )
Ами имах нисък, на 01 Април 13-ти ден от МЦ ми е бил 0.05 което е супер малко, май. Но дори след хоримона , Персенска се чудеше за дуфастона и каза „айде, пий го“ Но не ми звучеше като супер необходимо. Миналия път (с Лори ,когато бях бременна, точно след дуфастон забременях) .
И аз съм при Доверие, отказаха ми да ми покрият хормоните, нищо ,че имах амбулаторен лист от ендокринолог-трябва да проверя, но беше нещо покрай стерилитет. Полезно е и благодаря на Д-р Мели,че го посочи.Трябва да се борим за правата си!
Павла, мисля го и има доста смисъл в това,което казваш. И без това не съм фен в това да съм с един и същи термин през 7-8 години, странно хахха въпреки че вече само се моля за здраво дете.
Слънчицето, пу-пу! Колкото толкова 2-3! Подкрепям Павла за виното и цикарите :* има си доста икономии, свеки да не го мисли кой колко ще бачка, а да мисли как ще идва да помага
И аз се чудя същото Джули. Ама направи и един днес да се сравним?Че мен тази ярка черта днес ме изненада мен.