Имам чувстовото, че съм в улица без изход. При Петрова няма да ходя сега. Не видях никаква полза от лечението с традиционна медицина. Да знам, че рискувам бактерията да се качи и в цервикалния канал и на 90% съм сигурна, че ще се случи, но ще рискувам, защото не мисля, че ще се промени нещо с антибиотик.
Писах на хомеопатката ми, надявам се да ми отговори, защото е мега заета и на някои хора имейлите просто ги прескача. Ако прочете съобщението, знам, че ще ме приеме, защото съм в процедури. Но ако не го прочете, ще прибягна до антибиотик.
Не осъзнавам само дали това е нова инфекция или от старите. Съмнява ме, че е нова, защото реално хранителното ми "натравяне" не е било натравяне, а заразяване с Ешерихия коли. Имах всички симптоми: кръв в изпражнения, повръщане, температура, силни болки в стомаха и никое лекарство не помагаше. Стомахът все още ме боли, ако ям нещо пържено или тежко. Така, че със сигурност я има в стомаха. И точно тогава ми се появи кофти течението за 2 дена, което след това напълно изчезна, сега всичко е наред като количество, цвят, консистенция, затова очаквах чиста микробиология честно казано.
бяхме говорили с Мишо, че ако не е чиста, ще пробвам без антибиотик и ако не стане: Турция, защото там не искат микробиологии. Но пък ме притеснява, че там искат да правят тяхна цветна снимка на техен терен, което е по-лошо от трансфер с бактерии.
В едно такова безвремие се намираме с него. Всички в процедури чакат нещо: заповед, пункция, трансфер, за последния трансфер чакахме 9 месеца. Мога да забременея с бактерии вкъщи без проблем, мъжът ми с тази морфология вероятно не може да ме забремени вкъщи. Можем да имаме деца с инвитро, но пък аз не мога да правя инвитро с бактериите ми. Някаква задънена улица.