Ето ме и мен.
Джулия, спокойно, дишай. Ако ти е толкова притеснено, звънни и попитай за кабинета на д-р Даскалов. С д-р Мели работят до 8 вечерта мисля на Пещерско шосе (в началото на Пловдив). Ако ти се пътува и имат време.
Аз се Връщам от вътрешен листовки. 97 от 97. Де да ми вървеше и на пътя така.
Бяхме при д-р Мели вчера да види спермограмата. И тя коментира, че количеството е чудесно (180млн), че бързината е почти отлична (37%) и само този пуст 1% морфология. Предписа му антиоксиданти. Той се сети да спомене за лекарствата си за кръвната захар. Прочел вчера страничните ефекти. от честите странични ефекти е (1-10 човека на 100) води до импотентност. Д-р Мели подчерта, че има разлика между импотентност и ифертилитет, но си мисля, че за да водят то импотентност, значи ще влияят на хормонално ниво, което пък влияе на оплодителна способност. Може и да не са повлияли те, но кой знае. Бяха му предписани за 3 месеца, но се разбрахме с него направо да ги спира се по средата на курса и да си продължи само с режима. И д-р Мели каза, че той е в преддиабетно състояние и препоръча да попита да му сменят Пизона с Метфогама. Но не му се ще на него, защото е с гастрит, раздразнено дебело черво и кой знае още какви диагонози, а Метфогамата знаете какви странични ефекти има в началото. Та сега спира лекарствата за кръвната захар, продължава хранителния режим и след месец ще направи контролно обременяване. Ако са зле нещата, ще мисли за лекарства пак.