0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #920 -: Юли 03, 2019, 20:49:46 pm »
Аз не съм слаба, даже никак. Но много ми е стегнат корема . На баджака е най-добре( имам меко) паласките много ме боли. Ще си остане баджака. И с някакви шалове ще ходя. Не е болка за умиране.
Круела, яка идея ще пробвам, благодаря
« Отговор #921 -: Юли 04, 2019, 06:31:25 am »
Добро утро момичета ! И моя тест днес май е отрицателен,вижда ми се уж някаква сянка,ама не съм сигурна дали не е плод на въображението ми. Дуфастона и медрола и днес трябва да ги пия,според вас да ги пия ли или този резултат е достоверен ? Трябва да ми дойде на 6-ти. Или да ги пия днес и утре пак тест ?
« Отговор #922 -: Юли 04, 2019, 06:47:50 am »
Круела според мен си ги пий и направи кръвен, че на тия пикливите не може много да се вярва.
« Отговор #923 -: Юли 04, 2019, 08:26:01 am »
Сега гледам снимките на теста,няма втора черта. Мисля че няма смисъл от кръвен. Утре ще направя още 1 и ако пак няма спирам хапчетата. Днес ми е 13-ти ден след ову,ако имаше нещо щеше да покаже.
*
« Отговор #924 -: Юли 04, 2019, 08:32:02 am »
Аз на пикливите не вярвам, но както решиш.

Лина, не си дебела!

Маги мей, кога ти е теста?Как се чувстваш?

« Отговор #925 -: Юли 04, 2019, 08:40:12 am »
Криела щом си решила да правиш пикливи не бързай със спирането на лекарствата изчакай 2-3 дни поне и ако са все отрицателни чак тогава ги спиракй
*
« Отговор #926 -: Юли 04, 2019, 08:40:36 am »
Cruella De Vil, миличка и аз , като Маги_СТ и Слънцемое, не вярвам на тея пикливите. Може и да е дефектен :)  Не си спирай лекарствата още, дай да му дадем още малко шанс.  Много стискам палци! Хайде да видим Маги-мей какво ще каже за теста.
Маги_ст, а не съм разбира се :* , ти беше отслабнала откакто бременееш.  Даваш ми надежда. Вчера с Мишето говорихме за килограми и бременност.  Според мен ИР си е оказал думата, и първия път, затова така съм качила. Аз в интерес на истината, съм отслабнала малко само от метфогамата.  Еличка, ти как си? Пожелавам много хубав ден на всички.
« Отговор #927 -: Юли 04, 2019, 08:51:41 am »
Лина добре съм всичко е наред в понеделник бях н ФМ и проф. Марков каза че ще си имаме здраво момиченце.
« Отговор #928 -: Юли 04, 2019, 09:07:15 am »
Момичета бях на преглед. Имам си сакче 8 мм и жълто мехурче :) за ембрионче е още рано, ще мина на преглед пак след 10 дена дано всичко  да е наред. Ей само чакане и притеснение ама няма начин.
« Отговор #929 -: Юли 04, 2019, 09:09:53 am »
На мен лекарствата са ми за 10 дни,днес е 10-тия ден. Свършвам работа в 3,ще видя какво ми е настроението и може да мина през Надежда,но нямам надежди никакви.
Слънцемое официално честито ! Леко бременеене и пухкав финал 🤗🤗🤗
*
« Отговор #930 -: Юли 04, 2019, 09:14:34 am »
ELi4ka93, ей това са новини! Супер, усмихна ме <3 Слънцемое, всичко ще е наред. Коя седмица си? То и аз утре съм на преглед, и знам че живот и здраве за сърце още е рано, та треперя. Сега като пишках, паднаха някоко парченца от кринона, със съвсем леко розово. Нямаше нищо на хартията, сигурно от самия кринон, днес не ходих много с него, ама се сещаш какво ми мина през акъла докато се избърша и видя дали няма нещо. Това за отстрани на баджака помогна, почти не личи, за разлика от биенето м/у бедрата. Круела, ти при кой си в Надежда?

« Отговор #931 -: Юли 04, 2019, 09:16:10 am »
Лина при Цветков съм.
« Отговор #932 -: Юли 04, 2019, 09:16:36 am »
Ми те си го смятат от датата на последния цикъл и вчера бях 5w2d.
*
« Отговор #933 -: Юли 04, 2019, 09:19:56 am »
Cruella De Vil, а да, май беше казвала преди. Моя приятелка, със запушени тръби и хашимото, има момиченце при Цветков от 2рия път, с едно върнато ембрионче, на ец. Много стискам палци , все пак ! Слънцемое, заедно вървим значи.
« Отговор #934 -: Юли 04, 2019, 09:34:56 am »
Слънцеее много се радвам, браво, знаех си че  всичко ще е наред. Хайде сега и Лина като ми неш и ти утре чакаме такива новини :)
Мен не ме чакайте скоро за тест. Утре ми е 7 ден след трансфера, вторник ми е датата за Ц, свършвам инжекциите в сряда а по принцип трябва да направя теста другия петък. Иначе съм добре, наболява ме корема като за Ц само сутрин по малко, надута съм, ама не ми е тежко. Никакво ми е, нямам симптоми.
« Отговор #935 -: Юли 04, 2019, 10:08:18 am »
Здравейте, и аз сега се връщам от преглед. Гледаха ме с коремен,не вагинален. Каза че матката е като при бременност,има многоо малко мехурче,но почти не се вижда.Каза,че е рано още. Вика ме на 18.07 пак. Явно и този път всичко ще е с нерви и притеснения
*
« Отговор #936 -: Юли 04, 2019, 10:14:33 am »
Слънцемое,честито!Сега може да отдъхнеш малко.
Круела,изчакай още малко .Аз не бих спряла лекарствата ако не съм 100% сигурна.
Тери,как си?Тая или другата седмица е МБ?
Джулия,това е добре,ако не ти се чака намери лекар с вагинален и по-добра апаратура.Честито и на теб!
Лина,кринона и в листовката го пише,пада във всякакви цветове ,като влезеш в банята се мий по-задълбочено и почиствай остатъка добре.Аз докато ходих на работа преди трансфера го движих много,после по двора 20 мин и това беше.
*
« Отговор #937 -: Юли 04, 2019, 10:16:31 am »
Защо те гледаха с коремен? Нормално да не се види нищо.

Маги мей, понеделник можеш да се пуснеш кръвен.

Тери, утре или днес излизаше МБ? Направи ли си план?
« Отговор #938 -: Юли 04, 2019, 10:21:26 am »
Маги Мей силно стискам палци когато и да решиш да пуснеш теста, а за симптомите аз все още нямам така че те не се критерии.  :bighug:
Тери каза че в петък излиза микробиологията. Дано да е чиста и да си направи трансфера  :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Павла ти май си с един ден пред мен. Кога ще идеш на преглед. При теб май направо и сърцето ще си се чуе.
Джули защо с коремен. Не можеш ли да идеш някъде където има вагинален. Мен ме гледаха с вагинален.
*
« Отговор #939 -: Юли 04, 2019, 10:27:35 am »
Слънце, ти утре си на преглед, нали? Хайде всичко да е наред и да ти връщат боеца ти :)
Хрис какво реши?

Слънцемое, днес 6гс, а утре съм на преглед. Май утре е съдбоносен ден.