0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #860 -: Юли 01, 2019, 11:21:12 am »
Павла, като каза ниско АМХ. Сънувах те тази жена. Беше на преглед и ти казаха, че имаш някакво ултра ниско АМХ и аз вътрешно: "оле, милата" и ти се усмихна и каза на лекарите, че само да гледат как ще забременееш.
Благодаря, момичета за подкрепата  :bighug: :bighug: :bighug:
Мише, чакам те да звъннеш някой ден от Пазарджик. То уикенд без посещение на Пазарджик е изгубен уикенд според Митко. Междудругото и Джулия е от Пазарджик май.

В четвъртък съм на листовки. Тях ще ги взема, правя по 1-2 грешки само на  изпит. И искам и тях да изчистя, а инструкторът ми каза, че има курсисти, които вече трета година си мечтаели за моя резултат.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #861 -: Юли 01, 2019, 11:31:03 am »
Да Тери и аз съм от Пазарджик.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #862 -: Юли 01, 2019, 11:34:24 am »
Ами, Тери, то документите за новите опити са ми в папката, защото лекарката каза, че е хубаво да си имаме за на есен, както съм решила. :)
Силно те прегръщам.
А за листовки и кормуване- ще ги разбиеш! Изкарай си курса, а колана за бременни е от мен! ;)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #863 -: Юли 01, 2019, 13:46:48 pm »
Пажарджик има много яка зоогическа градина, аз бях впечатлена! Теринка, направи каквото мислиш/чувстваш за твойто, ние сме тук, когато си готова да се включиш. Аз съм много щастлива, че познавам всяка една от Вас. Прекрасни същества сте  и сте в молитвите ми.
Питай докторите дали ще е ок да караш, аз лично не виждам защо да не го правиш ,но пък ако ти е много стрес. ТИ усещаш най-добре тялото си. Знаеш, писала съм, за сумати ти отменени екскурзии и какво ли не. Ами този път просто си живяхме, имаме море за след 2 седмици- не знаем дали ще отидем. Ще решим в последния момент, зависи как съм. За кръвта- пак ще взимат защото не вярват на токуда :)
« Последна редакция: Юли 01, 2019, 13:57:52 pm от Lina88 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #864 -: Юли 01, 2019, 14:09:17 pm »
Аз съм на 2600 вече... дали няма да сме повече...
Докторка не очакваше и тя май да е толкова... с ниската стойност с която тръгнах, май не беше много обнадеждена, та сега доста се изуми и ме вика на преглед.
Тери знаеш че си ми много на сърце, нали?  :bighug: първо си мислех да ти пише, че щом не го чувстваш и не искаш трнасфер, а ще го правиш просто по задължение да не го правиш, обаче размислих. Направи го пустия трансфер и каквото стане. Без да го мислиш и да се притесняваш. Планирайте си море. Отидете. Разпуснете и да си бременна какво? И ние имаме запазено за другата седмица и ако всичко е ок мисля да идем. И защо да спреш шофирането след трансфер? Просто трябва да приемеш че след трансфер живота е същия. Силно вярвам че скоро ще се зарадваш. Пък и нали обърнахме схемата. Сега аз, много скоро ти... факт може и да го имам това с партидите. Ми добре де направете още една процедура. Живота върви и трябва да го живеем, но просто не се вманиячай по процедурата. Да ти кажа ли една тайна... бях си отписала опита преди да почне... колко болежки имах този път, какво ли не ми се случи, пак малко на брой оплодени, и на всичкото отгоре на трансфера докторката ми каза, еми нз дали ще оцелеят изобщо... еми на пук на всичко оцеляха. Каза ми и друго което няма да забравя... и с такива ембриони сме имали бременност спокойно. Казах си щом ми го казва ясна работата. Така че вдигаш главата, една голяма усмивка, иди направи едно кръгче с колата и дерзай смело към трансфера. Имаш страхотен мъж до себе си. Имаш и нас. Знаеш че винаги можеш да се оплачеш или да споделиш хубаво и лошо. И ние ще сме тук да се подкрепяме взаимно.  :bighug:
« Последна редакция: Юли 01, 2019, 14:34:16 pm от Слънцемое »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #865 -: Юли 01, 2019, 14:25:06 pm »
Тери,твоето ми звучи като апатия.Не е отчаяние,просто апатия.Понякога ,когато не сме натоварени с очаквания,вземе че стане.
Не може ли да унищожите тези ембриони и да направиш нов опит,вече втори път казваш за реколтата...И шофирай,това те разсейва! :bighug:
И аз не казвам да си свръх оптимист,но вярвай,защото шанс има!
Скоро ми е трансфера,след около десетина дни,в петък ще каже доктора.
Слънцемое,да не са двечки?

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #866 -: Юли 01, 2019, 14:51:36 pm »
Слънце, много, бе жена. Те вече ще се виждат бебетата (аз си реших, че са поне две, пък и толкова ти пожелавам да са).  Ти да видиш, не знаела докторката ще оцелеят ли <3

Слънчице, а сега ходиш ли на фоликолуметрия да ти следят овулацията? Петък някакво далечно ми изглежда.

Павла, а при теб с неуспешните бременности имало ли е някаква закономерност кога са прекъсвали, за да чакаш да мине някакъв критичен период? Въпреки, че според мен стана ли по естествен път, значи ви е писано второто. Кой знае защо ама наистина след проблеми второто става често по-лесно, както и обратното.

Ама вие изобщо не ме разбрахте. Не съм отчаяна, не съм депресирана, даже съм си много добре. Просто не се хвърлям на 100% в това. Апатия е добро определение.
И няма начин на този свят аз да кажа да ми унищожат ембриони. Който има сладоледчета в хладилник, знае колко ги обича. Пък дори да не се захванат. Казах ви, не вярвам в тези трансфери, но ще дам всичките шансове, които мога на бъдещите си деца. А ако те са малко по-силни, може и да успеят и без моята вяра. Аз може би просто се пазя, за да не горя толкова много в идеята за забременяване.

а ако знаете как ми се ходи на море. Търсих си компания за каяци в Гърция, но не открих.
Шофирането говорим за спиране заради стреса. Ако знаете с какво нежеление ходя на курсове. Като не ми върви добре и ми е едно напрегнато още от вечерта преди кормуване. Със сигурност ще взема към 10 часа допълнителни като Маги.

Писах си тези дни с Христинчето. Прати ми снимки на нейният юнак. Ако знаете каква коса има. Като децата от интернет с големите щръкнали коси. Праща много поздрави на всички и ни стиска палци. Много се зарадва колко бременна е станала темата.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #867 -: Юли 01, 2019, 16:07:21 pm »
Най- късно беше 10гс. Първия триместър ще треперя. А и полети и тн. Голям страх ще бера до края на август.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #868 -: Юли 01, 2019, 17:18:17 pm »
Тери,аз като карах курса ,някъде около петнайстия час,спрях да карам за почти месец.И като отидох пак,си мислих ,че ще съм забравила всичко,нищо подобно,много добре се справих,понякога трябва време да осмислиш малко нещата.И аз бях така,лягам и си мисля,къде ли ще е паркирал,тая кола аз ли ще я вадя,като задобрееш ще ходиш с мерак.
Ама така ми казаха,в петък да отида ,после не знам как и кога ,ако е добре положението на 11ти или 12ти юли трансфер.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #869 -: Юли 01, 2019, 18:34:37 pm »
Аз също спрях в един момент, наложи се.Тогава много наблюдавах другите как карат и се успокоих.Проблема беше в моята глава, исках да мога да седна и да тръгна.Станах спокойна, взех да не мисля толкова а да използвам инстинктите си.Получи се.

Не казвам спри, казвам направи го както го усещаш!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #870 -: Юли 02, 2019, 00:12:44 am »
Честито на Джули и Павла, много се радвам и за вас момичета!

Павла, моите чест и почитания!!! Цял живот сигурно чакам да срещна човек дето да каже, че нагласата и следствията са пълна глупост, колко пъти след смъртта на Борис, чувах това за нагласата и ми идеше да крещя и ми се повръщаше от тези заучени фрази, които хора дето не са преживяли разни нещица развяват като мото в живота едва ли не, защото единствения път дето в живота си, когато съм била със само и единствено положителна нагласа, без да допускам какъвто и да било лош завършек, живота ми отряза главата до кръста и ме съсипа наполовина завинаги.

Така че, съм щастлива меко казано да разбера, че и други хора разсъждават като мен, защото вече до гуша ми дойде да чувам "мисли позитивно, защото с лоши мисли докарваш негативни неща" или "мисли позитивно и всичко ще се нареди", е да, ама не става, я се нареди, я не...

Иначе Тери, аз наистина вярвам, че ще имате детенце, просто се надявам и стискам палци да е по-скоро това, без да се налага да минавате повече през отрицателен резултат!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #871 -: Юли 02, 2019, 12:22:01 pm »
Ау, голямо мъртвило днес тук. Аз чакам тестове разни и да споделяте как сте, вас ви няма. Да не ви Мори жегата?

Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #872 -: Юли 02, 2019, 12:50:00 pm »
Маги, не се живее на тая мръсна жега. Аз бях на преглед, всичко е наред. Минах и на отчет в другата тема и сега мисля да поспя 😊
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #873 -: Юли 02, 2019, 13:05:33 pm »
Чакам Хелиантус и още някой беше  :oops: (извинямам се) в петък тест. Палци не съм пускала.

Вистал, нагласата е важна като е за парти, за работна среща, за работа, за запознанство, но нагласата няма да ни върне близките, няма да ги/ни излекува, няма и да ме накара да се чувствам по- добре. Затова обичам Мечо Пух. Никой не съди Йори, че е тъжен. Да, опитват се да го зарадват, но не го съдят. Сядат до помълчат заедно. Това учи децата, че не е лошо да изпитват всякакви емоции и да ги показваш. А принципа 'Не е важно, че мъжът ми ме бие, важно е комшията да не знае' ме отвращава. Ако си тъжен, бъди си тъжен на воля. Твое право си е, стига да не пречиш на другите.

Слънце, тебе също те мисля. Ще има ли тригър за О?

Успех на всички!
« Последна редакция: Юли 02, 2019, 13:32:59 pm от Pav-la »
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #874 -: Юли 02, 2019, 13:19:45 pm »
Здравейте. Днес пуснах пак чхг и след 18:00 ч. чакам резултатите
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #875 -: Юли 02, 2019, 13:24:52 pm »
Вистал, и аз съм на вашето мнение с Павла. Да, хубаво е да сме позитивни в живота. Но като нещо тежко ти се е случило, няма как да се усмихваш и да не мислиш какво ти се е случило. Нагласата в живота ни помага на нас да преминем през него.

Аз ходих днес да пускам микробиология. В петък ще видя присъдата. Довечера очакваме и спермограмата на Мишо.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #876 -: Юли 02, 2019, 14:10:43 pm »
Юхуууу много силно ще стискам палци да се подобрила многооо спермограмата на Мишо.  А дано. А твоята микробиология няма да я коментар за нея стискам палци от един месец.  :bighug: да излизат по бързо резултатите че голямо тръпнене ще има.
Маги жега е ама на климат си е супер.
Джули ще е многоо високо ЧХГто ще видиш, само търпение.
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #877 -: Юли 02, 2019, 14:28:18 pm »
Аз мисля утре да правя тест на 12 ден от О, но нещо не съм оптимист...ще видим.

Споделям ви мнението за оптимизма нагласата, за някои неща няма как.

Тери , стискам ти палци за хубава микробиология и подобрена сперграма на Мишо!

Танче, радвам се, че всичко е наред!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #878 -: Юли 02, 2019, 15:12:58 pm »
Памела, много добре казано, а интересен факт над който не се бях замисляла до сега, на мен Йори винаги някак ми е бил любимеца от Мечо Пух...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #879 -: Юли 02, 2019, 15:33:28 pm »
действайте Хелиантусче, пък каквото стане. Тери, стискам палци за по-добри показатели. Кормуването, дето на мен ми беше мечта да карам, знаеш ли колко пъти щях да се откажа..май и аз някакви допълнителни вземах, не помня. Еми стана. Свиркай си. Джулка, стискаме ама много палци.
Тук пък е "женската зима" едни климатици наплющяли и хоп -боли ме гърлото от вчера. Та и аз липа пия. Мед и имуностимулиращи не приемам, защото нали пък пия кортикостероид да подтиска имунитета.

редакция: чета, аз за загубата от снощи и някак си не смея да напиша каквото и да е било. Все ми се струва малко, неуважително, недостатъчно.
« Последна редакция: Юли 02, 2019, 15:37:54 pm от Lina88 »