Аз не обичам размяна на терапии. Като цяло гледам и в собствената си терапия да не се меся. Аз съм на 0,4 еноксапарин натрий, което е Клексан, просто тук е с друго име, ВСЕКИДЕН. Така бях и с предната бременност. Аспирин- макар че не го започнах отначало, сега го взимам и него, защото така ми каза лекарката. За АФС и ПАИ бил по- важен, та така. Те тука не искат инжекциите да си правя, но се примиряват с мен, прогестерон на глобули, които сега пия 2х1, фолиева и все забравям да си взема и витамини за бременни, че пия от капките на детето вит Д, а б12 ми свърши отдавна. Като ми свършат глобулите ще си използвам депото и като свърша него ще приключа с прогестерона, защото ако никой не ми изпише- не мога да си взема, освен с връзки, който аз не искам да използвам за това.
НК клетки имам изследвани от България- бяха повишени. После имам и от тук (платено и без рецепта, че тук няма кой да изпише) заради Макиаки (сигурно не я срещнахте нея) пак повишени. После от*бах тази история и не съм се занимавала- нито изследвала, нито лекувала.
Като ще даваш пари за изследвания, дай за важни неяа- рубеола, токсоплазмоза и подобни, а не за НК клетки и вливки.