Слънце, от прогестерона е. Даже не е от бременността. Аз бях със зверски топли вълни, Мишето и тя. Тя с положителен тест, аз с отрицателен. Значи е от прогестерона. Седиш си най-спокойно и след 2 секунди вир вода, след още две студ.
Овесени ядки хапвай и киви. Киви в момента май не се открива много, но във овесените ядки има фибри. Фибрите са нужни за абсорбация на вода в храносмилателния тракт. Слънчицето каза, че при нея помогнаха. Аз не ям ли мюсли за закуска и не се разписвам в тоалетната
Съответно пий и доста вода. Много е неприятно това със запичането. Особено заради страха и от най-малкия напън с извинение. Хайде пожелавам ти двоен повод за празнуване днес
Лина, така, както ги описваш са си спазми на матката. Ако евентуално има бременност, то те говорят не за извънматочна, а за уголемяване на самата матка. Затова при бременност се усещат ПМС. Благодаря много за определението :* Две мои приятелки така ме оприличават също, защото само аз можех да приспя бебетата им. Според тях било, защото не съм изнервена и те се успокояваха в мен.
Слънчице, мисля те много.