0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #520 -: Юни 22, 2019, 10:55:11 am »
Маги мей, аз физически бях добре.Освен пробожданията в яйчниците и болките друго нямаше.Но психически, особено втория път, бях се сринала!Няма лесно, това е!На всяка жена препаратите влияят по различен начин.Мисли си, че целта оправдава средствата.Аз така мислех през цялото време.

*
« Отговор #521 -: Юни 22, 2019, 11:04:35 am »
Маги мей, на всеки човек различно му действат, по това което чета. Но си все по-близо до мечтата ! С теб сме, мила.
*
« Отговор #522 -: Юни 22, 2019, 11:13:40 am »
Маги мей,аз не я усетих стимулацията,само към края малко ми дотежаха яйчниците.Колко Ф имаш?
Избързах много даже :D
« Отговор #523 -: Юни 22, 2019, 11:20:49 am »
Ами 6 са и са само в десния Я. Каза, че левия не реагира на стимулацията. Не знам какво ми става, много ми е ревливо, рядко се чувствам така, може би е защото се наложи  заради пункцията да не отидем на една сватба на много добър приятел на моя, и се чувствам гузно,или защото беше егати тичането тая седмица и чак сега се отпуснах. Ох стягам се, няма утре да им рева в болницата.
Слънчице стискам палци, както и на Слънцемое, ама знам че ще порасно хубаво ЧХГ-то.
*
« Отговор #524 -: Юни 22, 2019, 11:28:27 am »
Маги, първо си подреди приоритетите в главата.Сватби, разводи, кръщенета, ще се случват и се случват всеки божи ден.Пункцията е веднъж, точно веднъж по време на ин витро процедурата.Ако е приятел, ще ви разбере.Ако не ви разбере, майната му!Сега си важна ти, яйцеклетките, мъжът ти да даде хубав материал и да станат хубави ембриони.Почивай и се пази, защото пункцията не е лека процедура!

Сега е важно да огрееш в твоята градинка, не в чуждите, защото хората в един момент им ат услужлива памет, която забравя какво си направил за тях!

*
« Отговор #525 -: Юни 22, 2019, 11:28:48 am »
Маги мей,и при мен бяха шест,важно е качеството.
След пункция си почивай,не като мен да се върнеш на работа,поне два три дни си трябват,те ми казаха момичетата ама аз си мислих,че ще се чувствам перфектно.
Сега мисли за себе си,хубави поводи все ще има.
« Отговор #526 -: Юни 22, 2019, 11:50:10 am »
За съжаление ми се налага да се върна още понеделник на работа, няма кой да наорави заплатите на фирмата. Минали път поспах след пункция и вечерта се чувстеах перфектно, но не беше със стимулация. Прави сте момичета, благодаря ви, ще гледам първо нашите приоритети и спирам да се обвинявам. Разбра ни младоженеца, нямаме проблем от негова страна. Поолекна ми.
След трансфера обаче съм си казала минимум 5 дена никаква рябота и никакви танци. Предупредила съм всички хахаха.
« Отговор #527 -: Юни 22, 2019, 11:55:08 am »
Слънчичеее ама ти как ги мислеше нещата на 7 ден пиклив тест. Поне на 8 кръвен може и да отчете. И мен ме дошубя да напишкам един тест сутринта. Може би утре и дано се появи заветната втора чертичка.
Маги мей ти и само ти си най важна в момента. Бъди спокойна, не мисли за хората сега, а само за теб. Силно стискам палци за утре  :bighug:
*
« Отговор #528 -: Юни 22, 2019, 12:03:42 pm »
Не 5 дена без танци, две седмици без танци.Разбирам че това ти е трудно, но залога е много голям!

*
« Отговор #529 -: Юни 22, 2019, 12:11:49 pm »
Маги мей,никакви танци,това не е шега работа.Освен нещо от рода на "Love Me Tender" на Елвис..
Аз се обадих на акушерката,каза ми да не се тревожа за зацапването,но да пия но шпа и да си огранича движенията.Знам ,хората ми обясниха че може да се появи,но така съм по-спокойна,казаха утре пак да звънна .
*
« Отговор #530 -: Юни 22, 2019, 18:30:52 pm »
Слънчице, според мен е имплантационно :*
Момичета, днес ми е 10 ден от МЦ и тестът за О е положителен. Започва вече да ме притеснява, с всеки месец ми пада с по един ден. Според вас има ли начин да се регулира това или природа? За справка Лутеалната фаза си ми остава дълга: от 14 до 16 дена.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #531 -: Юни 22, 2019, 18:58:08 pm »
Тери на какво да ти кажа. С тая ранна О, нз защо така. Но пък хващай Мишо и си наваксайте за всичките месеци до сега. Пък знае ли човек  :bighug: аз ще стискам силно палци.
Момиче не издържах. Мислех чак утре сутрин, ама само ги гледах тези тестове и не издържах накрая.  :bfp: бледа но я има. Дано бебо се пребори и всичко да е наред. Честни казано съм притеснена, че беше по 25 резултата, но вярвам и силно се моля всичко да е наред. Утре ще направя още един, за да видя дали ще потъмнее, че понеделник ми се вижда доста далече.
*
« Отговор #532 -: Юни 22, 2019, 19:46:31 pm »
Слънцемое,добре е чертата,то е нарастнало щом се вижда.
Тери,не знам защо ти се мести О,като ходиш при Петрова я питай.А дотогава си опитвайте.
Моето зацапване стана почти черно.  8O ,такова нещо не беше ми се случвало.Няма болки,нищо няма.
« Отговор #533 -: Юни 22, 2019, 19:48:57 pm »
Защо пък черно сега. Да не е  като стара кръв? Звънна ли пак в болница? А по хартията ли е? Капчици ли са или? Иначе и аз предполагах че е имплантационно. Бъди спокойна слънце  :bighug:
*
« Отговор #534 -: Юни 22, 2019, 19:58:08 pm »
По ежедневна превръзка е,ами утре ще им звънна пак.Не е много,ама си капе от време на време.
*
« Отговор #535 -: Юни 22, 2019, 20:07:02 pm »
Слънцемое, на мен на над 300 не ми е била много ярка чертата. Уринарните са дали има или не бременност, само с кръвен можеш да се прецени за ЧХГ колко се е увеличил.

Слънце, да не е и от кринонът? Още понеделник си пусни кръвен.

Успех на всички!
*
« Отговор #536 -: Юни 22, 2019, 20:16:09 pm »
Павла,защо да пускам кръвен в понеделник?Не знам Кринона може ли чак така да изтича.И съм маниачка на изхвърляне на боклуци и листовка нямам,сега ще ровя в нета да я търся.
Не може да е начало на цикъл,нали?Дори ми е рано,кринона изтичал на бежово до кафеви буци,аз буци нямам.
« Последна редакция: Юни 22, 2019, 20:40:58 pm от Слънчицето »
« Отговор #537 -: Юни 22, 2019, 20:51:21 pm »
Слънчицето,  на мен ми върнаха ембриони на 4-ти
ден. Кръвен правих на 10-ти от трансфера, а пиклив трябваше да правя на 14-ти ден от трансфера. Ти си с 5 дневни така че 10 дни след трансфера би трябвало да покаже.

P.S  Нещо интересно на което попаднах 😊 Трети вид близнаци са открили.
 https://www.obekti.bg/nauka/izumitelno-ucheni-otkriha-treti-vid-bliznaci?fbclid=IwAR2HGjsndsVhiMAeK9bcGE57NSCPMdPCEEAp5eGLzjktV0C8EnrOgFWEOuE
*
« Отговор #538 -: Юни 23, 2019, 04:36:30 am »
Кринона изтича бяло,кафяво, розово или черно. На Маги и Златето им изтичаше черно. Стига да нямаш ярка червена кръв, всичко е ок
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #539 -: Юни 23, 2019, 06:52:33 am »
Не е ярка,но се усили,направо си е като цикъл.Направих един тест -отрицателен,не е на добре.