0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #500 -: Юни 21, 2019, 15:55:48 pm »
Слънцемое, браво! Продължавам да стискам 🤞, но съм сигурна, че ще се утроило до понеделник!

Лина, и аз пия Вит. Б12 И Д3 и вечно студените ми крака са си все така. Може от жегата да ти се подуват.

« Отговор #501 -: Юни 21, 2019, 15:56:43 pm »
Кукапетъл страхотна новина и от теб. Ние също за две седмици след отрицателния резултат първия път бяхме подали вече. И аз чувам че вече и за месец и малко са готови новите. Само трябва да вярваме и се случват нещата.
 :bighug: радвам се че вече си по добре и пак си сред нас.
Лина и аз пия б12 и д3 ойлиесена по 2 даже и нямам проблеми. От няколко дена ме обливат топли и студени вълни постоянно, но това вече мисля че е от другото. Но аз ги пия от близо 2 месеца вече и не съм имала такива проблеми.
Тери връщай ги по бързо тези снежковци, че замръзнаха горките, а те искат на топличко. Хубаво сте решили ако може и инсе да направите. Дано да са се пораздвижили нагоре показателите.
Лейдиии Хелиантус благодаря момичета <3
Сега да си признае почват да ме сърбят ръчичките за тестове и мисля да взема 2 имам и един в нас та всяка сутрин до другия кръвен по един тест да видя как ще е там. Или да не бързам толкова с пикливите?
« Отговор #502 -: Юни 21, 2019, 16:15:34 pm »
Слънцемое аз на твое място си бих взела тестове много е готино да виждаш как от отрицателен или с въображаема черта теста става все по положителен
*
« Отговор #503 -: Юни 21, 2019, 16:16:03 pm »
Слънце, много е рано за пикливи. Имаш 17 ЧХГ в кръвта. В Урината може и 0 да е все още. Защо сега ще си разваляш хубавия ден да се притесняваш. Според мен стойност 17 на 10 ден от трансфер на тридневни е мноого добра. Да не е като за близнаци, но то имплантацията приключва към 8 ден. да е била късна и отиде 9 ден. Алекса беше с имплантация на 9ти ден след трансфер. Успокой се сега. Бременна си, както никога досега. Време ти е да си щастлива  :bighug:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #504 -: Юни 21, 2019, 16:31:50 pm »
Тери, радвам се много от начина, по който започваш да мислиш (не само защото е като моя)! Дано Мишо е подобрил нещата. При повече секс/ еякулации пробвали ли сте дали не е по- добра СГ?

Как ги засичате тези имплантации на кой ден са?
*
« Отговор #505 -: Юни 21, 2019, 16:34:11 pm »
Тери, браво на теб за позитивизма. За страховете, всички ги имаме. Страх как ще реагирам на стимулацията, страх дали ще има яйцеклетки, страх от нова биохимична. Самото ин витро не е проблем, проблема е после след трансфера. Поне при мен де!

Слънце, не прави още тестове. Може би в неделя ще се види хубаво чертата. Ще е наситена.

Кукапетел, ще стане, ще видиш. Първия път е опознавателен, особенно ако сте без история. Това го казвам за всички момичета с първо ин витро. Нито лекарят знае как ще реагирате, нито към кой медикамент ще направите добра реакция, нито как ще нарастват фоликули. Да стават бебета и от първи опит, но не са масово явление.

Успех!
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 16:36:04 pm от magi_st »

« Отговор #506 -: Юни 21, 2019, 16:36:29 pm »
  :bighug:
 Честитоооооо момичета!

Имам си и аз едни замразени снежинки... и ме е страх да си ги приберем..., но като ви чета днес и вземам да ставам нетърпелива.Началото на Юли съм на преглед. Клиниката не почива през лятото, но не знам редно ли е в тази жега да пътувам  над 400км. и да правим опит..? Страх ме е
« Отговор #507 -: Юни 21, 2019, 16:52:04 pm »
Хрис аз мога да ти кажа, че този път не съм се пазила изобщо, на няколко пъти ми се наложи да вдигам тежко, пътувах че бях командировка, помагах в ремонтните дейности в нас, катерех се по стълба и пак се е закрепило. Така че кой и каквото ще да ми казва, аз съм на мнение че когато каквото е писано ще стане.
« Отговор #508 -: Юни 21, 2019, 17:13:40 pm »
Момичета днеска е деня,усещам я,имам болка в дясно. Според вас днес да действаме ли или утре,или ще е късно утре?
*
« Отговор #509 -: Юни 21, 2019, 17:20:34 pm »
Днес И утре, даже и вдругиден. Колкото повече тези 2-3 дена, толкова по-добре. Успех!
« Отговор #510 -: Юни 21, 2019, 17:55:47 pm »
Честито Слънце. Ще чакаме понеделника с теб за тройно ЧХГ.
Маги ще се постарая да пиша и в другата тема, че е време вече да я пораздвижим. Чакаме скоро и други бременелки да се присъединят.
*
« Отговор #511 -: Юни 21, 2019, 19:35:54 pm »
Круела, давайте и днес и утре ако можете. Те нали остават да живеят някакво време вътре :) Слънцемое, мен някъде около 50 ми показа на пиклив. Ами не знам, за дозата от 1000 mcg e.
Hris, всеки сам преценява- аз бих! Бих лежала в колата след това :) Абе Хелиантус, и аз ги пия, и 30 и кусур години никога не е било така. Затова се чудя. Тери, Маги, Павла.... абе толкова ме е страх от 2ра биохимична, хора повръщам от днес, като мислаия път. Свито ми е всичко, ами ако пак е биохимична? Никога не съм мислела че ще го свързвам със толкова страх. Чак се чудя и се мая, какво да правя...
« Отговор #512 -: Юни 21, 2019, 19:38:43 pm »
Лина кой ден след О ти е? Спокойно, скоро пак ще видиш двете чертички и всичко ще е наред. И на мен днес не ми се искаше да правя тест, всичко ми се беше свило.
*
« Отговор #513 -: Юни 21, 2019, 19:51:29 pm »
Слънцемое, 7 ми уж. Аз никога не повръщам. Милата, представям си през какво минаваш. Всичко ще е наред!
*
« Отговор #514 -: Юни 22, 2019, 09:51:26 am »
Лина,не мисли за предния път.Повръщаш ли още?
Круела,при мен първия път като стана ,беше преди О,тъй че действие трябва.
Мен снощи като ме зацепи главата,страшна работа.Мъжът ми ми слага на челото студен компрес,малко мина и рано си легнах към 21.30 и може би сънят помогна.Тая сутрин ставам и имах малко кафяво течение,може би това е междинното зацапване за което доктора и акушерката ме предупредиха.Казаха ми ,че се появява в средата на периода между трансфер и тест,точно средата ми е-миналата събота беше трансфера,следващата е теста.
Мисля,че от естрофема ме боля главата,някъде май го бях чела.
Имах един тест,be.live  с чувствителност 10 и го направих тая сутрин -отрицателен е.
Павла,ти направи ли тест,май горе долу сега беше датата,или греша?
*
« Отговор #515 -: Юни 22, 2019, 10:16:29 am »
слънчицето, добро утро , миличка. Може ако си имала много нвща през деня и освен, естроферма, да ти се е отразило натоварването. Аз си спомням, миалия път , едвам стоях на работа. В почивките лежах по едни кушетки. Виж , то в ураната по-късно се опразява. Аз затова кръвни правя.Сънят е голем лек,за мен(въпреки, че не спя много, много ми помага,когато послпе). При мен беше инцидентно, може би от храната. Стана ми носталгично, че тъкмо се замислих и мина. За всеки случай, няма да близвам алкохол, по-малко кафета и почивка.

Маги, как е бременното кормече<3 Пак си прочетох, където ми беше написла за миналия път. Много те гушкам!
*
« Отговор #516 -: Юни 22, 2019, 10:24:03 am »
Слънчицето, лежи и почивай.Просто почивай, без да се натоварваш, пред телевизора. От естроферма мен ме боля глава, беше ужасно!Много рано си правила тест, няма как да се отрази нещо!

Лина, ще стане!

*
« Отговор #517 -: Юни 22, 2019, 10:46:35 am »
Маги, яко че се включи. Като видя линийката ‘еди си колко седмици от бремеността’ и много се радвам. Не казваш как си, сигурно си измореничка ама си трайкаш. Мен пък ми свърши сериала , гледах Луцифер, и сега се чудя какво да гледам.
*
« Отговор #518 -: Юни 22, 2019, 10:51:10 am »
Дали и 1 един Господ знае. Малко избърза ти :) почивай, пък дано да е имплантационно зацапване!
« Отговор #519 -: Юни 22, 2019, 10:52:45 am »
Моничета на вас как ви понесоха стимулациите? Утре ми е пункцията, обаче ми се гади, не мога да ям, главата ме боли и психически  ми е криво, притеснено.