0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #480 -: Юни 21, 2019, 13:45:43 pm »
Танче, пиши в бременната да не спамим тук на момичетата.

Много се притеснявам така Слънцето като не пише. И Маги мей не е писала как върви стимулацията!

« Отговор #481 -: Юни 21, 2019, 13:51:56 pm »
Ето меее. Голямо чакане, ама нямах вариямт да ида до клиниката и пуснах в обикновенна лаборатория.
Резултата е 17. Та май съм бременна, ама е нисичко. Продължавам всичко и понеделник пак. Дано бебо се пребори.
Редакция: 10 ден на 3 дневни. Докторката каза, приемаме го за положителен но е нисък. Понеделник пак чхг да видим и така. Еми ще трябва още да постискате палци.
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 13:58:36 pm от Слънцемое »
*
« Отговор #482 -: Юни 21, 2019, 13:55:17 pm »
Ох, Слънцемое! На кой ден ти е? Бременна си! Дано да е борец!
*
« Отговор #483 -: Юни 21, 2019, 13:59:39 pm »
Маги, не препращай Таня, моля. Нека си ни спами, ние не искаме да пишем там и спираме да комуникираме с вас.

Слънце, получих няколко пъти микроинфаркти заради теб. И само като прочетох: "Ето мееее" и ми стана ясна работата. Браво момиче, бременна си. Според мен е ОК резултата, защото ако не се лъжа ти го правиш доста рано след трансфер на тридневни.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #484 -: Юни 21, 2019, 14:01:43 pm »
И Маги мей не знае как и върви стимулацията.Яко инжекции цяла седмица слагам.Освен че си ходя на работа,тичам по доктори,ходя на изпити и вечер съм в залата с школите,вече не знам къде съм.Нямам търпение да дойде трансфера и да си взема 1 седмица отпуска.На Гонал 300 съм,Зарзио през ден,Менопур имах за вчера,ама предния ден като ми го дадоха нещо се ошашавих и не разбрах кога да го бия и го бих в сряда,дано не е повлияло драстично и Цитротит имах 2 дена.Сряда имах около 5,6 фоликула,като най-големия беше 19мм а ми беше 6 ден.В левия яйчник нямам нито един фоликул,лекаря каза че не е реагирал въобще и даже ме пита дали не ми е махнат,странно.Днес пак съм на преглед да ми каже кога ще е пункцията.
Браво,браво,бравоооооооо много се радваааааам,прекрасно Слънцееее,ще видиш ще се пребори,ще се захванеееее ,прегръщам теееееее.Направо ми се насълзиха очите.
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 14:03:42 pm от magi mei »
« Отговор #485 -: Юни 21, 2019, 14:03:12 pm »
Пак да пиша че днес ми е 10 ден с върнати три броя тридневни ембриони. И да каже че снощи устисках и въпреки думите на моя направи си тест да се успокоиш, аз си седях кротко и нищо не напишках. Хахаха не смея много да се радвам още, ама се чувствам приятно.
*
« Отговор #486 -: Юни 21, 2019, 14:03:54 pm »
Слънцемое :bighug:.Супер,супер,супер.Много се зарадвах.Ще порастне,ще видиш!
« Отговор #487 -: Юни 21, 2019, 14:14:04 pm »
Слънце, браво. Няма да пускаме палците, за сега е добре, че е положителен, а в понеделник чакаме утроен резултат. Стъпка по стъпка ще вървим  :bighug:
*
« Отговор #488 -: Юни 21, 2019, 14:23:20 pm »
Слънцемое, бравоо на бебчо, ще порасте! ( не знам защо тръгнах да пиша бебка :) ) всичко ще е наред! Гушкам те! Значи се брои все едно 10ти ден. Аз не знам защо 13ти го преброих.
*
« Отговор #489 -: Юни 21, 2019, 14:24:36 pm »
Стискаме палци и се надяваме с теб!

Маги мей и за теб стискам палци!

Тери, неделя сърди, както не ви следим и пишем с вас така и вие може да го правите. Аз няма да изпадам тук в подробности за последните ми изследвания, защото първо не му е мястото, второ за някой от вас може да е болезнено точно в тази тема да пиша за бременността си! Все пак тук са съсредоточени момичета с опити, загуби и всяка има различно усещане за бременните.

*
« Отговор #490 -: Юни 21, 2019, 14:31:57 pm »
Именно, Маги. Сега да кажете как е минал прегледа, колко е голямо бебето. Нас ни вълнува. Но аз лично не искам да пиша в другата тема. Там говорите за кошарки, колички и т.н и да това е болезнено. Но всичко свързано с това как са бебетата ви смятам интересува всички ни.

Хелиантус, работи, човек, който не работи, полудява. Ще видиш как ще се случат нещата покрай работата без да усетиш даже.
« Отговор #491 -: Юни 21, 2019, 14:42:16 pm »
Слънцемое браво бе момиче ! В понеделник ще е троен резултата,ще видиш ! Ние и снощи се отчетохме,имам днес леки болки от дясно ,и сега.... днес мисля почивка и събота и неделя пак. Хубав ден на всички.
*
« Отговор #492 -: Юни 21, 2019, 14:52:46 pm »
Тери, аз съм на мнението на Маги. Не става тук само за развитието, но без да става много емоционално, а там за колички. Казвам го и като правеща опити без дете, като бременна и като правеща опити с дете. Нищо не пречи да се пита в другата тема за бебетата, не е казано, че трябва да се обясняваме за количките- питаш, отговарят ти и не пишеш по другите теми. Както и никой не е спрял да пише в тази тема, но по темата.
*
« Отговор #493 -: Юни 21, 2019, 14:55:32 pm »
Имам едно питане, дето много време го мъдря. Мислите ли, че миналия път не стана защото не ползвах от началото фраксипарин и аспирин плюс повече фолиева? Знам,че е шанс  и тн,но досега нямах сила да го кажа тук...
*
« Отговор #494 -: Юни 21, 2019, 15:02:17 pm »
Не, според мен беше малшанс. Съвсем честно си беше чиста биохимична, която се случва, но при теб на сила я задържаха. Това бавно покачване показваше, че нещо не е наред. Аз ако трябва да сме честни бях много притеснена за теб, да не е извънматочна и да те изпуснат.

« Отговор #495 -: Юни 21, 2019, 15:10:10 pm »
Момичетааа много благодаря. Само стискайте палци, аз ще си се моля и дано всичко се развие нормално.  :bighug:
Крюела както го прецените и се чувствате. Ако имаш болки днес може днес да е О. Стискам палци.
Лина и аз мисля че е било малшанс. Дано скоро и ти ни зарадваш с хубаво чхг.
« Отговор #496 -: Юни 21, 2019, 15:29:29 pm »
Слънцемое, Слънцемое, каква новина, тра ла ла...хип хип...ураа! Много се радвам за теб, стискаме палците в понеделник да е нарастнало много ЧХГ-то!
Танче, браво, бе, мила! Спокойна и щастлива бременност ти желая!
Прегръдки на всички! Подадохме документите за втори опит, казаха за месец, как бързо стават вече нещата. ;)
*
« Отговор #497 -: Юни 21, 2019, 15:32:11 pm »
Лина,не го мисли предния път.Както каза Маги,лесно се размина,в смисъл,по-малкото зло.Гледай напред сега.
Слънцемое,стискаме,как няма!
Днес се запасих с тестове,другата седмица ще правя.
Кукапетъл,много са бързи във фонда,няма да усетиш как ще вземете заповедта.
*
« Отговор #498 -: Юни 21, 2019, 15:42:22 pm »
Кукапетал, много се радвам, че се включи и че пак сте подали документи. Виж как при Слънцето втория път е различен. Дано ти подейства оптимистично и да те зареди със сили.

Така като си споделяте честно коя какво я притеснява. Да си споделя и аз. Причината, поради която карам Мишо да си пусне спермограмата, е, че се надявам на подобрение. Затова заговорих и за инсеминация. Някак приех, че при мен няма проблем и спрях да дълбая поне за момента из матката си. Та това, което ме притеснява е, че в края на краищата ембриончетата ни са си все от същата партида. Тук много играе и късмета, но нали знаете как казват: не очаквай различни резултати, ако не промениш нещо. Пак знам, че играе и късметът, но затова искам да вливките и Кортикостероидите с ЕЦ, за да променя нещо. Да сменя някоя величина от картинката.
Не мисля за тези неща по цял ден. Просто ми е едно съмнение, което притъпявам с много корейска музика :D :D :D Записах се на зъболекар, началото на юли и микробиология. Подготвям се вече :)
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 15:44:31 pm от teri_90 »
*
« Отговор #499 -: Юни 21, 2019, 15:48:28 pm »
Слънцемое ♥️ Ами бременна си  :D Сега всичко ще се развива добре!
Слънчицето, да, аз бях тази, която се размаза на Меноар в неделя. Беше сбъдната мечта за мен! Бях много близо до сцената и също така в екстаз  :lol:
Лина, и аз пия Б12, но нямам такива проблеми с ходилата. Да не ти е висока дозата?