0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #460 -: Юни 20, 2019, 11:37:00 am »
От сряда до събота ви е казала докторката ли? Вие сте започнали сряда, вчера, ами давайте днес и утре, неделя може да си почините, ако искаш и понеделник пак, а може и да не си почивате. Понякога, дори при лоша СТ и по- добре повече секс от въздържание, а няма за къде да пазите каквото и да е. Успех.

Гъбичките ще ги приборите лесно. Спря ли дразненето, започнеш ли да се чувстваш нормално можете да си подновите опитите.

Успех на всички!
« Отговор #461 -: Юни 20, 2019, 11:48:50 am »
Pav-la,да вчера (сряда) започнахме,днес пак ще го натискам,ако евентуално си я усетя овулацията днес и утре ще вършим работа,ако не я усетя  днес,утре мисля почивка и събота и неделя пак.
*
« Отговор #462 -: Юни 20, 2019, 12:53:32 pm »
Cruella De Vil, ако можете действайте и днес.  8) Въпреки че знам колко е трудно да се напаснат графиците. Аз да ви кажа, усетих онова странно стъргане,дето преди усещахи както нямах надежди се замислих данеби да е хвалано.
*
« Отговор #463 -: Юни 20, 2019, 22:02:21 pm »
Тери, стискам палци да е имал предвид, че след една година ще гушиш бебе вече!

Със затаен дъх съм за слънцата и техните бременни! резултати...
*
« Отговор #464 -: Юни 20, 2019, 22:38:20 pm »
Слънца, и двечките ли сте за утре? Ох, стискам палци и аз!
Лина, много обнадеждаващо звучиш с твоето скърцане  :D Айде и ти с един +!
Круела, нападай. Нали знаеш, че апетита идва с яденето  :wink:
Павла, при теб как са нещата, започнахте ли да действате вкъщи? Аз пиша Павла, а телефона ми го променя на Памела :lol:
Тери, аз разбирам думите на ходжата, че до една година ще си бременна. Добре сте решили с Мишо за инсеминация. Пожелавам ти хубава СГ  :crossfingers:
Успех и на всички, които пропускам ♥️
Точица, пиши ни как си. Мисля си и за теб!
*
« Отговор #465 -: Юни 20, 2019, 23:27:03 pm »
Круела,действайте,не се знае кога ще стане,преди,след или по време на О.
Вистал,според мен е имал предвид,че ще е родила .😀
Моя тест не е скоро,от днес и нещо като менструални болки имам,чат пат пия но шпа .
Лейди,ти ли щеше да ходиш на концерта на Меноар?
*
« Отговор #466 -: Юни 21, 2019, 07:26:32 am »
Странно За фен на кпоп като мен, но като дете тийнейджър Manowar. По цял ден въртях касетката с Hail and kill :rockon: Не знам коя ще ходи, но ще се разбие.
Слънчице, Мишето колко ПМС имаше, пък виж я. Нейното забременяване беше много стресиращо за нея, но сега мен ме успокоява. Доказа, че с магарешка кашлица, липса на симптомите, след това инфарктно прекарване в тоалетната със спазми и пак е бременна, Пу-пу. Като е читаво ембриончето явно трудно може да му навредим с ежедневни дейности.
Слънце, много успех днес, момиче. Моля се, Господ да те е зарадвал.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #467 -: Юни 21, 2019, 07:35:59 am »
Слънцемое,не съм пускала палците ,дано,дано е станало!
*
« Отговор #468 -: Юни 21, 2019, 08:26:23 am »
Слънцемое, стискам силно палци за теб!

Ох концерти, звучи страхотно, нашите ще са по-натам :)

« Отговор #469 -: Юни 21, 2019, 08:54:36 am »
Слънце и аз съм готова с палците, чакаме те с тлъсто ЧХГ и после в бременната тема  :bighug:
*
« Отговор #470 -: Юни 21, 2019, 09:47:19 am »
Слънцемое, тръпнем в очакване!!! Тука пия кафе и чакам да пишеш. Мн стиснати палчета. :grouphug: Lady01, мерси мила. Да видим, другата седмица.
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 09:51:37 am от Lina88 »
*
« Отговор #471 -: Юни 21, 2019, 10:16:13 am »
Страх ме е да поглегне като видя, че някой е писал. Слънце, много, много, много се надявам за теб, даже не осъзнавах колко, докато не видях, че има писали в темата.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Chocholinka, попадна ми това видео с моята хомеопатка (наистина е добра, гарантирам). Помня, че и ти залиташе в тази посока. Говори за лекуване на гъбички, не съм го гледала, но може да ти се стори интересно https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kak-da-se-spravim-s-gabichnite-infekcii-s-pomoshtta-na-prirodni-sredstva.html?fbclid=IwAR3BeSkCsC5s9GTpn9DWu1bH3A4kVi_hv4jiTYxZwrzBPN4l3fw9EIdtOBw
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 10:26:50 am от teri_90 »
*
« Отговор #472 -: Юни 21, 2019, 10:24:44 am »
И аз само рефрешвам , Тери.
« Отговор #473 -: Юни 21, 2019, 10:38:32 am »
Слънцемое, много, много стиснати палци! Чакаме тлъстото ЧХГ!

Аз тая сутрин най-сетне на 20 ден от Ц си имам положителен тест за О, дано не е късно че чак довечера ще бебеправим, предишното беше в сряда... Ама нали много исках работа, ей ми на сега, някакви безумни 11 - 12 часови смени с по час път и повече в посока. Никога не съм била по - щастлива, че е петък  :D
*
« Отговор #474 -: Юни 21, 2019, 10:44:44 am »
HELIANTHUSче, колко се радвам че писа. Липсваш ни! Няма да  е късно! Абе, днеска ми е позитивно да ви кажа! Исках да питам който пие вит б12 и Д. Забелязвате ли да ви е топло на ходилата? Мен винаги са ми били ледени. Даже ако съм с къси чорапки се разкихвах. Ама сега ако съм обута, оттичат , подуват се (това е отпреди О , не може да го тълкувам като симптом) И от снощи спрях б12-то. Даже вените по ходилата ми се подуват и се обливам със студена вода.
*
« Отговор #475 -: Юни 21, 2019, 11:11:18 am »
Слънцемое, чакам със стиснати палци!

Хелиантус, довечера, че и утре си покрийте хубаво.

Аз пия ама нямам такъв проблем. Не знам как може да е от витамините.
« Отговор #476 -: Юни 21, 2019, 11:57:34 am »
И аз съм стиснала палците и не ги пускам. Чакаме резултата със затаен дъх 😊
Мен ме е налегнало едно кихане, направо ужас. Имам чувството, че ще си изкихам всичко през носа. Май е от климатиците на работа. Чак се притеснявам като кихна.
*
« Отговор #477 -: Юни 21, 2019, 12:00:53 pm »
Танче, както писах по-рано, не знам след ли Мишете като беше в процедура. Но тя беше с такава магарешка кашлица преди трансфер, след трансфер. И ей на, бебчо си расте.
« Отговор #478 -: Юни 21, 2019, 12:54:31 pm »
Да, всичко четох. Този път съм оптимист, макар пак да имам малка доза страх. Другия месец ще видим колко ще е порастнало 😊
*
« Отговор #479 -: Юни 21, 2019, 13:02:09 pm »
Павла, абе някой ми беше спонем, ще се разровя в нета. Ама мега странното. Успех, Татяна!
« Последна редакция: Юни 21, 2019, 13:38:17 pm от Lina88 »