Здравейте момичета доста сте изписали ,аз гледам да се отлепя малко от тези неща и за това не се включвам . Искренно се надявам всички да сте добре след малко ще ви прочета какво сте изписали .
Аз влезнах да попитам за нещо . От както мина процедурата и всичко останало този месец при полов акт имах леки болки и преди една седмица започна едно такова усещане за дискомфорт долу , така се получи ,че в петък миналата седмица се прибрахме до Бг за 3 дни и минах през клиниката на профилактичен преглед ,но при друг доктор не при мойта (нямаше часове а исках някой да ме види само ) . Понеже в неделя пътувахме за почивка и се притесняах ,че точно тогава трябва да ми дойде ,док. ме прегледа каза че сигурно ще закъснее защото имам задържам фоликул . Е не позна дойде си ми като по часовник на 30 ден (което до някъде е добре след всичко ) . Пуснахме микробиология и вчера излезна .... резултата е в снимката . Имам си гъби .... просто страхотно никога не съм имала такива неща и понеже съм чела от Тери ,че на теб ти се случва исках да попитам колко време отнема да се махнат? До колкото разбирам е Кандида ще трябва да пием нещо с ММ и аз глобули да слагам ... ама малко се притесних уж месеците след стимулация си най фертилна ,а сега пак няма да може да си подновим опитите .... а и не само това да не стане сега да си се макна с тях сумати му и време :-/ на някои друг случвало ли му се е и бързо ли се изчистиха ?
Прегръдки на всички 🤗❤️