Тери, ще се активизраш, казах ти, догодина близначе (моята зодия хехе) . Пускаш едно МБ, излиза супер , защото ще си слагала гинофита и туй то! Моя позната така изкара книжка, забременя и скоро обмисля опреснителни. Това за гасненето не го мисли, един автомат и ти дреме на шапката
Павла, 12 ден при мене, в случая ще е 29 ден от мц (идната сряда) пускам кръвен, сряда вторник, няма какво да го чакам, все ще е над 5 ако има нещо изобщо . Терапията я качвам (ще се радвам да помогнете в разчитането), акушерката каза, директно при + да им се обадя по тел. За Б положителния крос матч , каза че това на някои места го смятали за плюс,затова не сме намерили инфо. И със всяка бременност може да е различен още повече, че имам бито след първото раждане (забравих какво беше ,когато аз съм - а партньора е +). Това, което разчитам е следното:
-контролни изследвания на TSH & ЛХ или ЛК?
-Pri TSH над 2.5 ->ендокринолог за терапия
-при LK над 15 % вливане на zut.. (не го разчитам)
-Фраксипарин през ден до 16 гс
-Метр. Метил 2х1 до 16 гс (какво е това? )
-Оilsends ( vit d) по 2 перли на ден
-Utrogestoran 2x2
Редакция: Павла, да погледна снимката д-р Даскалов и каза че едната е леко нагъната.Ма не питах коя да му се невиди.
Маги, ако не знаех , че си бременна нямаше да кажа. Имаш супер малко коремче и то с близнаци! Пу-пу!
Редакция 2 :
оставаше и файла да прикача