Слънчицето, пюре на Ганчев от сини сливи, мнооого помага! Стискам ви яко палци на двете ни Слънца и на всички с домашните опити! Павла, обещала си армаган, дано се чудиш на кого другиго да го дадеш. Тери, колко хубаво. Пак ще кажа, дори да съм досадна. Можете и на матрак на земята да спите, не е толкова тегаво, но отлагането има едно основоно свойство, което е че продължава във времето. Не знам отложите ли сега, кога пак ще го хванете. МЦ, едно от основните изследвания са lsh, fx може нещо да не сте се разбрали.
При мен какво, събота нямахме опити, Митко в няква депресия, пак заради парите Тери. Дано каквото сме хванали четв. И петък да е хванало но едва ли. Почнах малко колело да въртя, че вчера едно парче пица и +800 гр на кантара грр но лекичко, само за раздвижване. Вчера и вино пих. Абе отпуснах се! Редакция: забравих да кажа, че някой се е опитвал да ни разбие входната врата, да ще ходя утре за допълнителен сот. Абе лудница.
Редакция 2: новото 20 е че ми се обадиха от надежда. Явно грешка в лабораторията, чаках 2 седмици за кариотип и искат пак да дам кръв, защото серума ми бил в друга епруветка и нямало да стане. И на ново 3 седмици! Това ще им е втората лаб. Грешка ( 1996 пролактин) . Много се нервирах. Хубавото е че кариотипа при наличие на първо дете не бил толкова важен ( Николов Дрз) крос матча и на Митко кариотипа били по-важните. Та сега ще отида до надежда :/