Мц, тестовете не доказват О, а само наличието на пък на ЛХ. Не се разпилявай по 10 лекаря. Дори да си правиш консултации и изследвания си имай един, който да ти е базов лагер и с когото да обсъждате резултатите. Само това мога да ти дам като съвет. Дали е било коректно изследването, не знам, но единично изследване не е показателно.
Не мога да си представя, че няма да изследвате ЛХ, ФСХ, Е2, прогестерон с д-р Даскалов. Един лист с изследвания не ти ли даде?
От колко време пробвате?
Слънце, този го проверих. Рехабилитатор е освен боун терапевт. Гледах и философията им- не отричат конвенционалната медицина. Или приятелката ти преувеличава, или този наистина е пълен шарлатанин.
По- добре се вижда на пълен мехур, уж намалява риска от извънматочна и намалява риска от контракции. Около 10-15 мин след трансфер може да се изпразни. За инсемнациите ми беше по същия начин- леко пълен мехур и след 10-15 мин можеше да отида до тоалетна.
Катетрите са подобни, но не са същите. Така си мисля. Бях чела, че изборът на катетър при трансфер е също от значение за постигане на бременност.
Слънцемое, излежавай се малко, сега ти се е паднало.